Fotbal juniori

Viitorul a câștigat și al doilea meci al „zonei” Under 15 de la Cluj și joacă pentru calificarea în finală





Două partide a disputat vicecampioana Aradului la juniori Under 15 la „zona” de la Cluj și tot atâtea a și câștigat. După 1-0 cu Oradea, Viitorul Arad a trecut cu 2-0 și de la Atletic Zalău, într-un meci disputat pe o căldură infernală, de la ora 13.

Ca și ieri, pe lista marcatorilor pentru arădeni a apărut doar Mădălin Goldiș. Contra formației din Sălaj, mijlocașul „alb-roșiilor” și-a trecut în cont „dubla”, după ce scorul primelor 50 de minute a fost 0-0. De data aceasta, antrenorul Norbert Jozsa a început partida cu: Miclean – Popa, Pop, Iacob, Adamcsik – Țurcanu, Goldiș, Todoran, Rotar – Melniciuc și Perenyi, pe parcurs mai intrând pe teren: Domide, Narsesovici, Borhan și Petrean. „Îi dedicăm victoria președintelui nostru, Giovanni Catanzariti, care, astăzi, împlinește 49 de ani. Sperăm, însă, ca darul nostru să fie și mai mare dacă vom ajunge printre cele mai bune 8 echipe din țară”, spune Jozsa.

Mâine de la ora 13, Viitorul dispută ultimul meci în grupă contra celor de la LPS Satu Mare și are șanse mari de calificarea în finala de duminică, unde ar putea-o întâlni pe Kiss Baia Mare sau CFR Cluj.

Mâine, de la ora 11,30, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic, intră din nou în luptă și UTA, împotriva celor de la Luceafprul Oradea. Băieții lui Donca și Mărginean câștigaseră primul meci din grupă cu 5-1 în fața Hunedoarei.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button