Liga a 2-azTOP ARTICOLE

Arbitrii de Liga 2-a ai Aradului au condus 24 de meciuri la „Lennart Johnsson Academy Trophy”! Bălă – tușier în finala Barcelona – Anderlecht





Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federației Române de Fotbal a apelat la toți „fluierașii” arădeni de Liga 2-a pentru ediția cu numărul 18 a „Lennart Johnsson Academy Trophy”. Vorbim despre cel mai puternic turneu rezervat echipelor de juniori de 13-14 ani, desfășurat în ultima săptămână a lunii mai, în orașul suedez Solna.

„Centralul” Mircea Ardelean a fluierat opt confruntări, între care și una a celor de la Barcelona cu finlandezii de la Helsinki în cadrul grupelor. Alina Mihoc a ridicat steagul la 9 partide, între care și cea de deschidere a competiției dintre fetele celor de la AIK Stockholm şi Manchester City, ce s-a putut vedea în direct și la Eurosport. Casian Bălă a fost tușier la 7 meciuri, cu mențiunea că unul dintre ele a fost chiar finala categoriei Under 14, dintre FC Barcelona – RSC Anderlecht (scor 1-0).

Așadar, arbitrii arădeni au totalizat 24 de partide la Solna, obținând aprecierile organizatorilor, care ar putea conta pe serviciile lor și în edițiile următoare ale competiției ce-i poartă numele fostului președinte FIFA, Lennart Johansson.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button