Minifotbal, futsal

FC Premiere, AC Luciano și Șoimii Șimand luptă chiar la Arad pentru un loc în finala campionatului național de mini-fotbal





O nouă stagiune a campionatelor de mini-fotbal ale județului Arad a ajuns la final, iar trei echipe și-au obținut dreptul de a se bate pentru un loc în finala pe țară. Este vorba despre FC Premiere și AC Luciano, campioana și vicecampioana Ligii DeSavoia, respectiv Șoimii Șimand, clasată pe locul 2 la competiția organizată de Arena Ionuț Popa.

Acestea vor avea șansa să-și joace „cărțile” acasă, la baza sportivă DeSavoia, de vineri până duminică, în cadrul Zonei Nord-Vest. Adversarele arădenelor vor fi cele mai bune echipe din județele  Bihor, Sălaj, Cluj, Maramureș și Alba. La start se prezintă și o echipă din județul Timiș, respectiv Aptiv Sînnicolau Mare, campioana de la „Ionuț Popa”.

Oaspețele de seamă al organizatorilor Cristian Lăzău și Cristian Barna va fi Ioan Onicaș, președintele Federaţiei Române de Minifotbal, însă e posibil ca la fața locului să ajungă chiar Răzvan Burleanu. Președintele FRF e în trecere prin Arad în ziua alegerilor la Asociația Județeană de Fotbal, avându-l ca partener pe Adrian Lucaci, care nu are contracandidat la șefia Asociației.

Cu mențiunea că se va juca pe ambele suprafețe sintetice ale bazei de pe strada Pădurii, programul formațiilor arădene în grupele Zonei de Nord-Vest este următorul:

Vineri

Ora 13: Șoimii Șimand – Luceafărul Florești (CJ)

Ora 13: Premiere – MG Alba Iulia (AB)

Ora 17: Șoimii Șimand – Rancan Baia Mare (MM)

Ora 18: Ac Luciano – Aptiv Sînnicolau Mare (TM)

Ora 20: FC Premiere – Eurogsm Cluj Napoca (CJ)

Ora 21: Ac Luciano – Lin&Ema Alba Iulia (AB)

Sâmbătă

Ora 9: Şoimii Şimand – Young Boys Cugir (AB)

Ora 10: FC Premiere – Jogo Bonito Alba Iulia (AB)

Ora 13: Ac Luciano – Bad Boys Oradea (BH)

Ora 13: Şoimii Şimand – Autovip Şimleu Silvaniei (SJ)

Ora 14: FC Premiere – Generaţia 88 Dej (SJ)

Ora 17: Ac Luciano – Dia Guard Divino Zalău (SJ)

Ziua de duminică e rezervată jocurilor de clasament ce încep la ora 9, iar finala e programată la ora 14. Primele cinci echipe clasate își vor lua biletele pentru faza finală, ce se va disputa la Alba Iulia, între 6 și 8 iulie. Totodată, campioana de la Arad își câștigă și dreptul să participe în ediția viitoare a Champions League la mini-fotbal.

Cu mențiunea că partidele vor fi arbitrate de arădenii Costel Bogoșel și Remus Lung și timișorenii Pârlea și Betea, vă prezentăm loturile de jucători cu care echipele arădene atacă „zona”:

Fc Premiere: Aniculăesei, Irimia – R. Avrămuțiu, D. Bulza, Dubeștean, A. Gligor, Alex Gornic, Andrei Gornic, P. Măgulean, Mateucă, O. Moisă, Al. Pavel, Fl. Pavel, Pistol, Prică, N. Varga şi Vlad. Antrenor: Radu Anca.

Ac Luciano: Huţan, Mitrea – Cornea, Faur, Horgea, Hrincu, Iovu, Khatib, Kocsis, S. Leucuţa, Negrea, E. Pantea, Petrila, Poiană, Sg. Popa, Sabău şi Toma. Antrenor: Flavius Sabău.

Şoimii Şimand: Dagău, Stejar – I. Ardelean, D. Ardelean, Buliga, D. Buruiană, Ciornei, Ciubăncan, Clej, Cordoş, Cuc, Deloreanu, Mărcuş, Puie,  Sulea, Ţigan şi C. Ujoc. Antrenor: Daniel Mărcuş.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button