Atletico și Viitorul au debutat cu dreptul la turneele zonale rezervate juniorilor Under 13

Atletico și Viitorul au debutat cu dreptul la turneele zonale rezervate juniorilor Under 13

Echipele de juniori ale Aradului au o comportare bună la „zone”. După ce Atletico și UTA au acces în semifinale la Under 11 și Under 15, speranțe înfloresc și la Under 13.

Atletico Arad a debutat cu un sec 3-0 în turneul de la Reșița. Victima echipei lui Bogdan Oneț și Francisc Tisza a fost FC Hunedoara, golurile purtând semnătura lui Balazs Buza, Cristian Pavel și Rareș Pop. Mâine, la ora 11,30, „galben-negrii” joacă pentru calificarea în finală împotriva celor de la Electrica Timișoara, care au remizat (1-1), azi, cu Hunedoara. În ultimul act a ajuns deja echipa gazdă, Școlar Reșița, după ce a trecut cu 1-0 de Dinamyk Craiova și 3-0 de Unirea Alba Iulia.  Finala e programată tot mâine, la ora 17,30.

La Craiova, grupele sunt formate din câte patru formații, iar Viitorul Arad are treabă cel puțin până sâmbătă. Astăzi, echipa lui Dinu Maghici a debutat cu dreptul în fața celor de la AFC Isport Junior Valcea, pe care au învins-o cu 2-1. Alex Melniciuc și Răzvan Olăroiu au înscris pentru „alb-roșii”, care par a avea un meci facil mâine în compania celor de la CFR Simeria, care a fost zdrobită (0-8!), azi, de Luceafărul Drobeta. CSU Craiova – LPS Târgu Jiu 6-2 și CSȘ Corabia – LPS Banatul Timișoara 1-3 au fost primele rezultate din cealaltă grupă.

Facebook Comments
2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.