Minifotbal, futsal

„Zona” de minifotbal de la Arad: Premierul s-a calificat în sferturi, unde ar putea ajunge și Luciano! Șimandul a luat și ea două puncte





A fost o primă parte a zilei de sâmbătă extrem de prolifică pentru echipele arădene la „zona” de minifotbal ce se dispută la Baza DeSavoia din orașul nostru. Palmaresul e de trei victorii, o remiză (cu un punct luat în timpul regulamentar și încă unul la penalty-uri) și o înfrângere.

Începem cu ultima parte, acolo unde se încadrează Șoimii Șimand. Vicecampioana de la „Ionuț Popa” a remizat, 3-3, cu Young Boys (goluri Mărcuș 2 și Țigan), câștigând apoi la penalty-uri, iar în ultimul meci al grupei C a pierdut fără drept de apel: 3-7, în fața Autovip Sălaj.  Profesorii „șoimilor”, Mărcuș (2) și Țigan au înscris din nou. Probabil, Șimandul va termina penultima în clasament după disputarea ultimei runde, în care ea e spectatoare.

FC Premier și-a revenit după dușul rece din prima etapă și, după succesul de aseară (3-0 cu Eurogsm Cluj-Napoca), astăzi a mai adăugat șase puncte în clasament. A bătut-o cu 1-0 pe Joga Bonito, după golul lui Pavel, iar apoi cu 4-2 pe Generația 88 Dej, după reușitele semnate Vlad, Avrămuțiu, Prică și Pavel. Ultimul meci al grupei va conta doar pentru statistică, atâta timp cât MGA Alba Iulia și Premierul s-au calificat deja în sferturile ce vor avea loc mâine, de la orele 9 și 10. Cele două echipe își vor afla adversarii la tragerea de sorți din această seară.

Astăzi, AC Luciano a disputat un singur meci până acum. El s-a încheiat cu un succes important, 3-1, cu Bad Boys, omul meciului fiind Sergiu Popa, autor al unei „triple”. De la ora 17, echipa lui Flavius Sabău e obligată să bată liderul Dia Guard Divino (deja calificată în sferturi, însă dacă pierde va lua doar locul 2) pentru că Lin & Ema Alba Iulia are 99% șanse să treacă de „lanterna roșie”, Aptiv Sânnicolau Mare.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button