Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

Juniorii A1 ai zărăndanilor au defilat spre etapa semifinală: CS Ineu – Petrolul Bustuchin 5-0 + FOTO





Pentru al doilea an consecutiv, județul Arad își trimite echipa campioană la juniori A1 la turneul semifinal, din perioada 15-18 iunie. După Unirea Sântana, a venit rândul Ineului și tot după o manșă secundă convingătoare în faza interjudețeană. După un 1-1 la Bustuchin, tinerii zărăndani s-au impus cu 5-0 pe teren propriu.

Cu toate că a plouat toată după-amiaza (și) la Ineu, tribuna arenei din Parcul central a fost plină, așa cum nu a mai fost demult. Până la urmă, pe teren se afla „crema” juniorilor din zona Crișului și împrejurimi, iar aceasta nu a rămas datoare.

Ineuanii au făcut un joc foarte bun, dând dovadă de determinare, ambiție și poftă de fotbal. Nici nu a început bine jocul și Denis Mâneran a deschis tabela cu un șut din careu. Era doar minutul 6 și calificarea prindea contur. Oaspeții au încercat să echilibreze jocul, dar în evidență a ieșit și apărarea disciplinată a ineuanilor. Pe final de repriză același Mâneran a zguduit transversala cu un șut de la 25 de metri și anunța – oarecum – ce avea să urmeze în al doilea mitan.

După o oră de joc, gorjenii au cedat atât fizic, cât și tactic, iar ineuanii au punctat de două ori după faze rapide. La finalizare s-a aflat același Denis Mâneran, care a realizat „hattrickul” în minutele 59 și 60. La 3-0, dubla era tranșată, însă pofta de gol a elevilor lui Cristi Sculici nu era stăpânită. Intrați în luptă în partea a doua, Jurj și Țica au rotunjit tabela în minutele 78 și 80 după faze lucrate în careul advers.

Formații:

CS Ineu: Pușcaș – Kotroczo, Karmanoczky, Șerban, Dragoș – Bociort (B. Mașniță), Ciurdaru (Țica) – Florea, Belei (Nemțeanu), Balaci – D. Mâneran (Jurj). Antrenori: Cristian Sculici și Dacian Balaci.

Bustuchin: A. Sgîia  – I. Călcioiu, Ștefan, Gr. Cucăilă, Cazan – V. Argeșanu, Borhină, Văduva, D. Cucăilă – Danciu, Militaru. Au mai jucat: Paschia și G. Sgîia. Antrenori: Alexandru Baros și Viorel Ancuța

Scorul general de 6-1 în fața campioanei din județul Gorj le dă speranțe ineuanilor pentru o comportare onorabilă la faza semifinală, despre care se vor afla mai multe detalii marți. „Sunt mulțumit de rezultat, dar mai avem mult de lucrat. După un sfert de oră, am cedat inițiativa, i-am luat cam de sus pe cei de la Bustuchin și nu a fost bine. Am revenit pe parcurs, dar trebuie să fim mai concentrați dacă vrem să mergem mai departe. Ne vom recupera, iar marți vom afla unde și cu cine vom juca. Avem o echipă frumoasă, cu câțiva copii de 2002 și chiar 2003 între ei, copii talentați care, însă, mai trebuie lucrați. Am reușit să pregătim la antrenamente și faze tactice ce le regăsim deja în joc și asta este îmbucurător. Îi felicit pentru parcursul din campionat și această dublă convingătoare cu Bustuchinul. Mă bucur că au fost mulți spectatori, sper că au avut ce vedea, copiii au făcut spectacol. Eu încerc să le impun tot timpul această mentalitate, adică să aibă atitudine și să respecte fotbalul dacă vor să ajungă mai sus. Nu ne-am uitat la scor, am avut atitudine tot meciul și am făcut risipă de energie pentru un rezultat frumos pentru noi. Urmează o etapă semifinală cu 4 sau 5 meciuri, sperăm să facem o figură frumoasă”, a punctat Cristian Sculici, antrenorul principal al Ineului.

GALERIE FOTO

Un comentariu

  1. Felicitări și multă baftă în continuare! Răbdare și disciplină cu acești băieți, și veți reuși să faceți treabă bună!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button