Minifotbal, futsal

Premierul joacă în semifinalele „zonei” de minifotbal de la Arad și și-a luat deja biletele pentru Alba Iulia, Luciano mai are doar șansa locului 5!





Sita cerne la „zona” de minifotbal, organizată de baza DeSavoia din orașul nostru. În cursul după-amiezii, s-au stabilit configurațiile finale ale clasamentelor celor patru grupe, iar arădenele Premiere și Luciano au fost printre formațiile calificate în sferturi.

AC Luciano chiar și-a câștigat grupa, după succesul cu 2-0 (goluri S. Popa și Poiană) în fața celor de la Dia Guard Divino. A fost un meci cât se poate de încins, cu cartonaș roșu în dreptul unui jucător al zălăuanilor, care i-a spart capul lui Leucuța. De altfel, fostul utist a și ajuns la spital. Calificată de pe primul loc în grupă, elevii lui Flavius Sabău au dat în semifinale peste Autovip Șimleu Silvaniei. Poiană a dat iluzia unui succes, dar șimleuanii au întors rezultatul la 1-4!

Premierul a ajuns la cota 10 puncte în Grupa A și a întâlnit-o în sferturi pe AEK Oradea. Formația susținută de luptătorul Sandu Lungu a marcat prima și părea că va câștiga meciul. Nu a fost de acord Remus Avrămuțiu, care a egalat la 1 la ultima fază a meciului și a împins partida la penalty-uri. Prică, Pavel (venit de urgență de la Șiria, unde câștigase finala Cupei cu Zăbraniul), Gligor și Mateucă au marcat de la 7 metri, în timp ce Mișu Aniculăesei, introdus inspirat între buturi de Anca, a apărat un penalty și, la 5-4, și-a dus formația în „careul de ași” și în finala de la Alba Iulia, între 6 și 8 iulie. La fel ca și celelalte trei semifinalistele. Dar, cine câștigă trofeul la Arad obține de pe acum calificarea și în Champions League.

Duminică, de la ora 10, se joacă semifinalele competiției: Premiere – Dia Guard Divino Zalău și Autovip Șimleu Silvaniei – BNT Cluj Napoca. În schimb, Luciano e angrenată în turneul 5-8, pe care trebuie să-l câștige dacă vrea să ajungă la rândul ei la finala din Cetatea Unirii. Primele meciuri, adică semifinalele, încep la ora 9 și le opun pe AEK Oradea și Luceafărul Florești, respectiv Luciano și MGA Alba Iulia.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button