BaschetzTOP ARTICOLE

FCC ICIM, de la un sârb la altul pe banca tehnică: Medvedji – la prima experiență ca „principal”





FCC ICIM Arad are de la începutul acestei săptămâni un nou tehnician, după ce contractul lui Bogdan Bulj a expirat și nu i-a mai fost perlungit. Pe de altă parte, „linia” sârbească e păstrată de gruparea „galben-albastră”, atâta timp cât conducerea a apelat la serviciile lui Miljian Medvedji.

Acesta se află la prima experiență pe banca unei echipe din postura de principal, însă a adunat o vastă experiență din postura de secund. Tehnicianul de 38 de ani a lucrat, până la semnarea contracului cu FCC ICIM Arad, la Universitatea Cluj, cu care s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului recent încheiat.

Pentru Medvedji, cea mai bună clasare din cariera de antrenor a venit în ediția 2015-2016 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, când, tot pe banca celor de U. Cluj, a obținut medaliile de argint. În prezent, sârbul activează și ca „secund” la naționala feminină a României.

După semnarea contractului, preocuparea lui Miljian Medvedji devine formarea lotului de jucătoare. Deși bugetul de salarii nu va fi mare nici în stagiunea ce vine, FCC ICIM încearcă să-și încropească o garnitură cât mai competitivă.









2 comentarii

  1. Daca informatia din articol referitore la bugetul de salarii e sigura atunci nu putem sa ne asteptam la minuni nici in noul sezon.Eu totusi sper(fara sa am informatii in acest sens)ca se va mai gasi inca un sponsor pe langa FCC sau se vor putea acorda salarii din bugetul aprobat de Primaria Arad…daca nu,atunci va fi extrem de greu sa terminam intre primele 4 echipe sezonul 2018 – 2019…ceea ce din punctul meu de vedere ar insemna inca un sezon ratat de ICIM ARAD(al 4-lea consecutiv).Dar sa speram ca va fi bine.HAI ICIM ARAD !!! Succes MEDA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button