UTA AradzTOP ARTICOLE

Lovitură de teatru: Stan renunță la UTA, are Falcă „meritele” sale?





Cele două săptămâni de tatonăre între clubul UTA și omul de fotbal, Marius Stan, s-au finalizat cu…fum negru. Fostul campion al României cu Oțelul Galați și-a oferit disponibilitatea să ajute managerial și financiar gruparea emblemă a orașului, iar lucrurile păreau că decurg în direcția bună. Chiar dacă nu a venit cu valize de bani la Arad, numele său și „portofoliul” de rezultate sportive păreau de ajuns pentru încrederea conducerii administrative a clubului arădean, numai că, dintr-o dată, a apărut o fractură.

Toate planurile despre care s-a tot discutat în ultimele zile nu mai sunt valabile, atâta timp cât, din ceea ce am prins noi din zbor, primarul Gheorghe Falcă are o altă preferință la categoria „finanțator pentru clubul meu”. Numele acestuia nu e deloc nou și nici un mare secret pentru lumea fotbalului din Arad, doar că există câteva semne de întrebare în ceea ce-l privește.

Din informațiile noastre, Marius Țucudean (avându-l pregătit pentru funcția executivă pe Cristian Bobar), căci despre el e vorba, dorește putere deplină atât la UTA, cât și la la sora mai mică, Atletico. Asta înseamnă o adevărată revoluție la cele două cluburi, iar acest lucru nu e – până la urmă – o mare problemă dacă omul de afaceri arădean s-ar fi dovedit până acum un susținător statornic al fotbalului arădean . În schimb, pe Falcă nu-l deranjează prea mult acest aspect, ci doar dorește ca, la rândul său, să aibă sub control situația de la UTA.

Dacă Țucudean se va supăra la un moment dat, așa cum a mai făcut-o în trecut, nu e un capăt de țară pentru el, care – oricum – vorbește despre suporterii „Bătrânei Doamne” ca despre niște leproși. Și va băga rapid placa: „Eu ajut cu bani de la buget UTA, ce ați vrea de la mine să fac mai mult? Să conduc eu”. Doamne ferește, doar că era bine, poate, să nu vă băgați coada în posibilul „mariaj” cu Marius Stan.

În fine, poate, de această dată va fi bine, iar Marius Țucudean va fi cu adevărat salvatorul Campioanei Provinciei și omul de care se va lega și mult dorita promovare în Liga 1. La această oră, însă, nu există nicio certitudine nici pentru (re)venirea omului de afaceri arădean la club, iar luni – teoretic – Ionuț Popa va antrena același lot de jucători cu care s-a obținut o salvare eroică de la retrogradare. Dacă reunirea îl va mai prinde pe „Mister” în „alb-roșu”…

Marius Stan va lua avionul de la Timișoara cu direcția București în această seară, iar la despărțirea de UTA a fost extrem de diplomat, declarându-se – totodată – fanul „alb-roșilor” în noul sezon. „˝Îi mulțumesc domnului primar Falcă pentru că a arătat deschidere vizavi de mine și proiectul meu, și i-am transmis și dânsului să-i prețuiască pe oamenii de la clubul UTA, în special pe domnul Meszar. E un profesionist desăvârșit, care pune și mult suflet și împreună cu care aș fi fost în proporție de 99% sigur că am fi realizat proiectul despre care am discutat în ultimele săptămâni. Rămân un suporter al UTA-ei pentru sezonul ce vine, pe care i-l doresc încununat cu mult dorita promovare. Telefonul  meu rămâne deschis pentru toți cei cu care am colaborat în ultimele zile la UTA și cine știe ce se mai poate întâmpla pe viitor” a declarat cel care a fost la un pas să devină managerul „Bătrânei Doamne”.

38 comentarii

  1. A rezolvat falca rapid „problema” parca vad ca si Tucudean vine nu …si clar liga 3 scrie pe noi daca nu ne retragem mai repede …PACAT 🙁

    0
    0
    1. V-am spus eu ca e batran si Gloria lui Stan a trecut si nu o sa mai rezolve nimic ????Doar Dislike-URI mi-ati dat :)))

      0
      0
  2. Colaborarea cu nearadeni pare înstrăinare ! E corect daca ai cu ce și cu cine sa înlocuiești . Peste lotul vechi a trecut un taifun. La capitolul valoric or mai fi crescut. Rămân de adus 2 stoperi un nr.10 și vreo 2 atacanți. Trebuie creditat mare parte din lot,deși nici acum nu știm la 50% rezistenta la efort. Adio meciuri relaxate.Ponderea va fi pe meciurile de acasă. Să vedem și care casa ! Nu sunt de speriat celelalte echipe. Gata sa o încurce și Mutu și noi îl blamam pe Todea..Ar fi o pierdere cei vreo 5 din premiații fostei ediții .

    0
    0
    1. De vreo12-13 ani le castiga cam pe toate,din pacate!Baiul cel mai mare este ca in acest timp eu cel putin am cam albit si anii astia nu se mai intorc,dar speranta moare ultima,nu-mi ramane decat sa zic mai departe,HAI UTA!!!!

      0
      0
  3. Asta e o surpriza doat pentru naivi . Dar probabil de vina suntem noi , cei prea putin increzatori, cum scria un ,,specialist” pe aici. De parca neincrederea nu s-a format in urma altor situatii de aceeasi factura. Sa vedem ce mai zice acum ,, specialistul”!

    0
    0
    1. Corect @Pelin!Surpriza a fost din nou un fassss,dupa cum banuiam unii, cei care traim cu picioarele pe pamant…..Belgienii lui Stan au devenit posibili aradeni,fosti colaboratori,plecand ulterior pe la cersit,tocmai la Bucurest,probabil ca sa dea raportul celor din spatele sau…..
      Deci nici o lovitura de teatru si nici o surpriza!
      Nu vad cu ochi buni ce va urma….poate ca am trait prea multe….
      Sa stii ca nici in Tucudean nu ma incred prea mult,dar variantele nu numai ca au fost doar gargara,dar in mica halta a UTA-ei nu mai exista trenuri!Nici macar de 2 bani sperante…
      A mai fost la UTA si s-au despartit „amiabil”,pentru lucruri puerile!(sediu,Dan Tapos,Den Instal aparut pe piept ca principal sponsor,etc..motive si motive)
      Stan nu vorbeste,iar pe restul implicati,vad ca nu-i intreaba nimeni,nimic,macar cu o pozitie clara fata de subiect…..
      Strada sperantei pare a fi o infundatura si timpul este cu sabia lui Damocles deasupra UTA-ei!

      0
      0
  4. Cat timp Pinocchio de la brad este la primărie nu vom avea fotbal in arad asta cu tucudean e ca glumele de 1 aprilie

    0
    0
  5. Marele Edil, Creierul nu a fost de acord. Lovitura de teatru ar fi fost daca accepta. Sa nu mai fie UTA vaca lui de muls?

    0
    0
  6. Interesant! Foarte interesant!D-l Stan il pomeneste in discutii pe d-l Meszar,acesta,la randul sau, il „gireaza” (cu cateva rezerve) pe d-l Stan,iar falca se pare ca agreaza varianta Tucudean.Care doreste control total la UTA si Atletico.Sare d-l Meszar din schema?Pentru ca o singura teaca,mica si aia, nu e incapatoare pentru 3 sau mai multe sabii.Mie unul situatia asta imi suna cam asa: INCA UN SEZON RATAT! Din pacate…

    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  7. Ce tot va legati de primar , alta treaba nu aveti , mai terminati cu comentarii rautacioase , ce a facut Falca ca primar ramine in istoria orasului , ceilalti primari nu au facut nimic !

    0
    0
    1. Da rămâne în istorie că cel mai slab primar, care a dus orașul înapoi în timp, primarul sub al cărui mandat UTA adevărata, fosta campioana, a retrogradat pentru prima oară în liga a treia, și tot în mandatul lui, UTA a fost RADIATĂ și îngropată definitiv! Iar clonele, s-a dovedit că nu trăiesc mult!

      0
      0
      1. Aradul a ajuns orașul cu cele mai mari impozite , gigacalorie,clădirile din centrul orașului arată ca după război cu tăblițe atenție cade tencuiala ,ștrandul celebru a ajuns vai de capul lui , sportul la pământ in toate disciplinele ( am avut baschet masculin ,feminin campioane , UTA la fotbal nu are unde juca in oraș incredibil, baze sportive distruse , Micalaca mică Veneție la fiecare ploaie mai serioasă, cultural , economic suntem in regres și multe altele , asta este realitatea din păcate , astea sunt marile realizări ????

        0
        0
    2. Aveti dreptate! Cu siguranta va ramane in istorie,probabil ca cel mai controversat primar. De facut,a cam facut rahaturi.Pe banii aradenilor.Cheltuiala mare,lucru de proasta calitate,sa ia ochii si banii fraierilor. Si plateste omul de rand.Din pacate…
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  8. Țucudean e utist pursânge, Stan dacă e bun își va găsi alta echipă în care sa investească belgienii..

    0
    0
  9. In varianta asta UTA va sta in liga 2 si va vinde jucatorii lui atletico . Tucudean nu are forta financiara sa tina UTA in liga1 . Si uite asa UTA si atletico vor sta bine mersi in liga 2 si vor „consuma,, linistite banii veniti de la primarie . Halal viitor …….

    0
    0
  10. INTERESANT ESTE CĂ NICI MĂCAR UN PUNCT DE VEDERE DIN PARTEA CELOR DE LA S.U.R. SĂ ÎNȚELEG CĂCI SLOGANUL PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ NU MAI E DE ACTUALITATE PENTRU EI CIUDAT DIN PARTEA LOR.!!!!!!!

    0
    0
  11. Poate a intervenit primarul, poate nu, dar problemele legate de venirea lui Marius Stan erau de nerezolvat:
    1. Omul nu avea nici bani si nici de unde sa-i aduca. Daca la echipa se gandeste pe principiul „te punem manager, vino tu cu banii”, completat cu „dar de cheltuit, ii cheltuim noi…”, atunci e grav de tot!
    2. Omul chiar nu are nicio treaba cu Aradul. Iar Romania nu-i vreo tara scandinava in care vine profesionistul, semneaza contractul si-i da bataie… Din pacate…
    3. AFC UTA nu are cum sa atraga niciun leu sub forma de investitie privata. Intr-un ONG nu se poate investi, pur si simplu. Si Stan, la fel ca oricine altcineva cu scaun la cap, a inteles.
    Pe scurt, e vremea sa nu mai punem caruta inaintea cailor: echipa trebuie reorganizata, apoi cautati potentialii investitori. Asa cum arata acum, AFC UTA nu are nimic interesant de oferit, oricat de trist suna asta!
    Cu cat se amana ceea ce trebuie facut, cu atat ne apropiem mai tare de Liga a 3-a.

    0
    0
  12. Subscriu la ceea ce spune dl Calin Veghes. Dl Stan se dorea manager peste banii adusi de altii, ceea ce, seriosi sa fim , nu se poate. Soani Meszar se dovedeste, inca odata o „nuca tare”, in el Falca are incredere. Tucudean ar dori sa intre in schema, ar aduce , poate ,citeva sute de mii de euro, dar tot pe Primarie ar trebui sa se bazezeentru „grosul” banilor. Cum lucrurile sint tulburi, eu unul ma si mir ca Ionut Popa mai este inca la UTA. Asa cum spun si altii, e nevoie minim de un fundas central bun, de doi mijlocasi care sa stie”cu mingea”,si de un atacant, asta cu conditia sa nu plece Buia,Hlistei,poate si Petra. Pentru a umple lotul ar exista in judet, la Sebis. la Lipova citiva mai buni decit exista azi la UTA. Ce va fi ? Nu stiu, dar cum eu cred ca optimismul nebazat pe nimic este contraproductiv, cred ca UTA va avea un an infernal, in care daca nu retrogradeaza este o realizare.Mai ales, daca incepe sezonul tot la Siria , ceea ce ar fi …o catastrofa. Cita vreme va fi Primar dl Falca, la UTA nu va fi bine, este imperios necesar ca cei ce conduc judetul si orasul sa fie iubitori de sport, de brandurile sportive locale. Azi ne conduc oameni pentru care sportul…nu conteaza, care pentru sport nu fac, mai nimic ( au facut ceva, au demolat, „din greu” stadioane…)

    0
    0
    1. se aude ca a fost demis Pustai, nici suporterii lor nu stiu inca, oficial poate aflam astazi … despre UTA, e sigur ca nu se aude nimic 🙂

      0
      0
  13. UTA are antrenor nu e nevoie mai ales ca a rezolvat el și cu investitorii nu degeaba i-a adus pe Bodri și pe Dan la prima echipa. Mai aduce și secundu ceva uite așa promovează echipa…

    0
    0
  14. Probabil ca, Marius Stan , a venit de la Bucuresti , numai cu promisiuni ca, banii vor veni pe parcurs etc. si deci, el nu a avut credibilitate si se baza doar pe sperantele acelor investitori care nici aceeia nu erau credibili ,asa ca, i sa spus in fata, asa nu se poate si cum este normal, a facut cale intoarsa la el acasa !!! Acum ramane de vazut ce se va intampla in continuare , conducerea bazandu-se ca, au mai multe piste de negocieri cu mai multi oaqmeni de afaceri !!! SA FIE BINE , FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  15. Buna explicatie !!! Asa este, daca Ionut Popa , nu a plecat de la echipa , inseamna ca, se bazeaza el pe ceva, stie ceva in legatura cu viitori finantatori , ca altfel, nu mai statea el pana acuma la echipa, deci un semn bun !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button