Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

UTA Under 15 a bătut-o și pe CFR Cluj și joacă, mâine, pentru un loc în finală cu gazdele de la LPS Suceava





Puștii „roș-albi”, antrenați de Dinu Donca și Radu Mărginean, sunt la 70 de minute de o calificare în finala pe țară la campionatul național Under 15. După 3-1 cu Kinder Sîngeorgiu de Mureș, arădenii au trecut fără probleme și de CFR Cluj. Tabela s-a oprit la 4-0, după „hattrickul” lui Vulturar (foto) și un autogol al „feroviarilor” de pe Someș.

Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean, Puta, Ursoi, Vulturar, Mihai, Maxim, Rotea, Onișor a fost primul „unsprezece” al utiștilor, pe parcurs mai intrând pe teren: Bulzan, Mocan, Dănilă, Sterciuc și Tambor.

Cum și LPS Suceava au acumulat tot 6 puncte, după 2-0 cu CFR Cluj și 4-1 cu Sîngeorgiu de Mureș, mâine, de la ora 11, UTA și gazdele turneului semifinal joacă pentru locul din ultimul act. „Roș-albii” au și varianta remizei pentru a juca pentru aurul național, la București.

3 comentarii

  1. Mega proiectul lu Pinocchio de la brad condus de sonysmen UTA BD e in faliment ca toate mega proiectele făurite de Pinocchio de la brad doar ca e vorba de mândria orașului pe care Pinocchio de la brad a terminat-o a nu stim cata data

    0
    0
  2. Vulturar după ce a fost în vizită la Barcelona, v-a ajunge și ca jucător acolo! Extraordinar talent!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button