Fotbal juniori

„Duș rece” în debutul semifinalei la juniori A1: CS Ineu – Universitatea Cluj 2-5





Semifinala juniorilor A1 nu a debutat sub cele mai bune auspicii pentru zărăndani. Aflați la prima experiență de acest gen și având o medie de vârstă mai scăzută ca adversarii de azi, ineuanii au ratat total impactul cu competiția, respectiv cu adversarul avut în primul meci, Universitatea Cluj.

„Șepcile roșii” au condus încă de la pauză cu 4-0, după reușitele semnate Oltean, Marin, Bogdan și Stan. „Alb-albaștrii” s-au trezit de abia după pauză și au revenit în meci, prin reușitele semnate S. Balaci, dintr-un penalty obținut de G. Mașniță și D. Mîneran. La 2-4, echipa de pe Crișul Alb a avut și o bară, după care Stan a închis tabela a 2-5!

În urma acestui duș rece, ineuanii păstrează doar șanse teoretice la calificarea la turneul, având nevoie de două victorii și jocul rezultatelor în favoarea lor. „Din păcate, emoțiile și lipsa de experiență pentru astfel de întâlniri și-au pus amprenta pe rezultatul final. Până ne-am trezit și am jucat un fotbal mai aproape de potențialul nostru, scorul era deja 4-0. Am revenit la 4-2, am avut și o bară atunci, poate dacă marcam reveneam cu adevărat în meci când mai erau 20 de minute de joc. Poate a contat și faptul că am stat pe tunel vreo 20 de minute înainte de primul fluier, fiindcă medicul nu a ajuns la timp, deși aici și adversarii noștri, de altfel mult mai bine clădiți fizic decât noi, ar fi avut de pierdut. Mergem înainte, numai prin astfel de meciuri ne călim și vedem unde mai avem de lucrat”, spune Cristian Sculici, antrenorul principal al zărăndanilor.

Pușcaș – Kotroczo (46 Bociort), Karmanoczky, Șerban, Dragoș – Ciurdariu (46 Jurj) – D. Mîneran, D. Florea (65 Țica), Belei (Nemțeanu), S. Balaci (88 Nemțanu) – G. Mașniță (75 Olar) a fost echipa aliniată de ineuani contra clujenilor.

Mâine și luni, de la ora 11,30, Ineul dă piept cu Victoria Carei și Barcău Nușfalău, din județul Sălaj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button