Fotbal juniori

Comportare onorabilă a UTA-ei 2007 la Summer Cup Prague





Zilele trecute, băieții lui Cristi Țigan, de la UTA 2007, s-au aliniat la startul ediției cu numărul V a turneului U11 Summer Cup Prague.

Au fost unsprezece echipe la reuniunea din 2018, majoritatea reprezentând academii de fotbal. S-a jucat în sistemul fiecare cu fiecare și trupa arădeană a reușit să lase o impresie bună.

În prima zi, roș-albii au învins Primary School 65 Varșovia cu 5-1, au pierdut în fața celor de la Bohemians Praga cu 1-0, au câștigat în fața gazdelor de la FK Motorlet Praga, 6-1, au remizat (2-2) cu Sparta Praga și au pierdut (1-2) cu cehii de la SK Benesov.

Ziua a doua a fost fără înfrângere. Două victorii în compania a două echipe din China, Panyu School Football Team (3-2) și Mushenguyan Youth Football Team (1-0), succes în fața maghiarilor de la Torokugrato School Futsal Team (6-1), remiză albă cu slovacii de la FC Petrzalka Akademia (câștigătorii turneului, UTA a fost singura echipă care le-a luat punct) și tot 0-0 cu sârbii de la FK Graficar. Când s-a tras linia, arădenii s-au clasat pe locul 5.

„A fost un maraton de meciuri de un nivel ridicat, sunt foarte mulțumit de tot, turneul s-a disputat în condiții excelente, e cel mai bun la care am participat până acum. Copiii au fost și ei încântați de experiența frumoasă, chiar dacă a plouat continuu și am jucat doar pe teren sintetic”, a povestit tehnicianul utiștilor, care a mizat pe: Andrei Cîmpan, Darius Găleancu, Denis Centye, Andrey Sușcă, Darius Onaca, Darius Muntean, Alexandru Chiș, Marius Gogea, Patrick Burtea, Koles David, Dario Farcaș, Andrei Vicar, Darius Hărdăuț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button