UTA Arad

Speranțele de Liga 1 ale utiștilor, redimensionate de Ionuț Popa: „Aradul nu-și poate permite promovarea!”





La reunirea  de azi a „Bătrânei Doamne”, Ionuț Popa a părut destul de pesimist când a venit vorba despre obiectivul stagional. Fără a fi sigur nici măcar de rămânerea sa pe banca „roș-albilor”, experimentatul tehnician nu vede o implicare e echipei arădene în lupta pentru primele trei locuri în clasamentul ligii secunde.  „Vreau să fiu foarte sincer, Aradul nu-și poate permite promovarea. În Liga a 2-a, care va fi foarte puternică, sunt nu mai puțin de 7 echipe care și-au anunțat intenția de a ajunge în Liga întâi. Unele dintre ele oferă și salarii de 2-3 mii de euro, lucru ce, personal, nu mi se pare deloc anormal. În tot acest timp, Aradul nu își poate permite așa ceva. Obiectivul poate fi o clasare undeva pe la mijlocul clasamentului. Apoi, dacă vine cineva care susține un alt obiectiv,  noi îl primim cu brațele deschise. Eu mi-aș dori să rămân la Arad să fac fotbal, să jucăm fotbal, dar trebuie să le dai bani jucătorilor, să le asiguri condiții. UTA are nevoie de întăriri, altfel, dacă rămânem ca și anul trecut, nu văd cum ne-am putea menține în Liga 2-a”, a explicat „Mister”.

Popa îl girează și pe noul team-manager al UTA-ei, având și așteptări legate de finanțare de la el. „Pe Marian Costea îl cunosc de mult timp, e bine că a rămas. Dacă poate să sensibileze gruparea acea străină ar fi foarte bine, căci lumea așteaptă lucruri rapide și practice. Suntem o familie puțin dezbinată și trebuie să ne adunăm cu toții și să facem în așa fel încât familia să nu mai sufere. Dacă unii poartă sloganul acela <<Pentru noi doar UTA contează>> ar trebui să vină mai aproape de club și echipă. Chiar și galeria ar trebui să vină la antrenamente, să vadă jucătorii, să fie alături de ei. Repet, este o situație foarte grea în care e nevoie de unitate”, a mai spus cel care îndeplinește și mai departe rolul antrenorului interimar la UTA.

Ciclul săptămânal al Campioanei Provinciei prevede câte un antrenament pe zi, la care sunt așteptate și alte noutăți la nivel de lot de jucători.









3 comentarii

  1. POPICA care galerie ? aia care te-a injurat sau cei care te-au acceptat. :)) E greu fara sustinere materiala serioasa.Haideti sa ne multumim sa scapam de „rusine” (liga3) si apoi sper ca va disparea si jegul de falca din peisaj si o sa avem ale sanse.Ramam alaturi de echipa orice ar fi, dar trebuie sa scapam de javra penala care a distrus tot sportul in Arad(plus stadioane) .FORTZA UTA !

    0
    0
  2. Actuali conducători nu cedează clubul fara pretentii financiare preferă să îl duca spre faliment totul e afacere și bani suporteri nu mai conteaza

    0
    0
  3. Buna seara @lucian.Unde sunt restul de comentarii?Al meu,cel putin, nu cred absolut deloc ca ar fi fost jignitor sau trivial.
    Spuneam doar ca am merge la antrenamente,dar locatiile si orele sunt mai secrete decat o baza CIA!
    Nu m-ar mira ca aceasta directiva sa vina tot din fotoliul numarul 1,ca sa nu radem de evolutia terenului 1 Motorul….,atunci cand am asista la antrenamentele echipei,pe Motorul 2!
    PS:corectati va rog in paginatie expresia „URMARESTE-ME” pe Facebook.Nu da bine.Scuze!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button