UTA AradzTOP ARTICOLE

Ionuț Popa are patru jucători noi la antrenamentul de astăzi, dintre care doi străini





Patru noi jucători se află în curtea UTA-ei după numirea lui Marian Costea ca și team-manager. „S-au alăturat lotului patru noi jucători, Alexandru Avram, de la Călărași, Paul Cubleșan, de la Brăila, plus un jucător de bandă francez din liga a treia spaniolă și un fundaș central senegalez. De asemenea, pe lângă cei patru jucători, la antrenamentul de astăzi va fi prezent unul dintre reprezentanții belgienilor care sunt interesați de echipă”, ne-a mărturisit proaspătul oficial al arădenilor, care a negat orice colaborare cu italianul Massone la Ceahlăul. „S-a înțeles greșit de către presă, nici nu-l cunosc pe domnul Massone, am colaborat doar cu Gheorghe Ștefan la Piatra Neamț”, a mai spus Costea.

Revenind, Avram (foto stânga, în roșu) este un mijlocaș ofensiv de 27 de ani care are în palmares echipe de tradiție ca: Oțelul (din orașul său natal), Petrolul sau FC Brașov. A petrecut ultima jumătate de sezon la Dunărea Călărași, despărțindu-se de echipa promovată în prima ligă acum câteva zile, când 16 jucători (printre care și fostul utist Ciprian Rus) au părăsit trupa antrenată de Dan Alexa.

Cubleșan (foto dreapta, în albastru) a jucat la Dacia Unirea Brăila în ultimul sezon, după doi ani petrecuți la Unirea Jucu, club la care a ajuns de la tineretul lui CFR Cluj. În vârstă de 20 de ani, Cubleșan a evoluat în 22 de partide în sezonul recent încheiat, reușind două goluri, dintre care unul în acea victorie cu 5-1 împotriva UTA-ei la Șiria, partidă în care a dat și o pasă de gol. De meserie este mijlocaș central, dar poate evolua și ca mijlocaș de bandă.

Revenind la emisarul părții belgiene, este vorba Jean-Jacques Missé-Missé. Fostul internațional camerunez a intrat în rândul impresarilor de fotbaliști și ar avea o colaborare strânsă cu grupul de oameni de afaceri belgieni despre care s-a tot vorbit în ultimele săptămâni.

8 comentarii

  1. M-as bucura tare mult daca ar fi adus acasa Ciprian Rus !!! Asta binenteles daca vrea si el ! Poate sa aiba oferte si de la alte echipe !!!

    0
    0
  2. Se pare ca reprezentantul belgienilor e un fost international camerunez , si a venit sa vada si infrastructura sportiva a clubului . Are si ce vedea , mai bine l-ar duce sa vada casa lui falca si sigur ar fi mai impresionat !

    0
    0
  3. Daca nu il va combina careva pe camerunez,ca sa-l conduca si prin biroul lui Falca prima data,ar fi bine..altfel si acesta isi va baga coada intre picioare si dus va fi!

    0
    0
  4. Atat timp cat nu exista o finantare directa,din mediu de investitori privati,nici sa nu visam la ceva jucatori,intr-adevar sa fie fotbalisti,altfel vor veni doar „elefanti”….Iar daca dupa epopeea prezentarii lor „en Fanfare”,mai bine ma abtin..Se cunoaste!
    Iar pe cand s-a realizat acest fapt,s-a mers din greseala in greseala cu un Boakai,Rosca,Markovici!Am acceptat injuraturile si contrele,mai ales din partea unora,gen Tai Pan si Pelin si nu sunt suparat,nici nu as avea motive!
    Dar unde sunt acum cel putin acestia?
    Nu doresc sa ma repet,dar cred ca se puteau face minime eforturi,ca cel putin Adili si ulterior Florea sa nu fie scapati!Dar din greseli se invata,totusi parca prea multe au fost,in ultimul sezon competitional,uneori chiar gafe mari!
    Daca as spune „inainte ca si rusii”,ar fi prea mult,exagerat chiar!Asa ca ma rezum sa cred si sa sper in mai bine!
    HAI UTA!

    0
    0
    1. Daca nu ai ținere de minte, citeste comentariile si o sa vezi cine pe cine a jignit. Dupa ce le citesti s-ar putea sa iti schimbi parerea.

      0
      0
  5. Ceva nu pot intelege,si anume cu ce „l-a momit” UTA pe dl Costea ? Ca despre bani, sa ii dea nu cred, poate cu promisiuni, dansul aduce, deocamdata, -la fel-doar promisiuni. Deasemenea nu inteleg cum a ramas I. Popa, in mediul asta incert. Sint multe datorii vechi, fara a fi achitate UTA va fi mereu in deriva. Totul pare in aer, nimic nu este clar sau transparent, Galeria , forte vocala, in retur,….tace, „nu se baga”, desi este apropiata conducerii. Zvonuri ca vin investitori, de inchis ochii fraierilor ( M Stan, Tucudean, „belgieni” , etc), sigur este ceea ce banuiam si anume ca dl Meszar a fost, este si va ramane „omul care face si desface” la UTA, ramane „om de incredere pentru Primar,, numai ca munca sa a fost cu rezultate…foarte slabe pentru club, pentru jucatori (dansul cred ca si-a luat salariul, in plus a mai „negociat” transferuri, etc)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button