UTA AradzTOP ARTICOLE

Fundașul Opriș a revenit la UTA, Costea l-a ofertat și pe Cipri Rus!





Din această seară, Ionuț Popa va avea la antrenament nu mai puțin 36 de fotbaliști. Față de ziua reunirii, când au transpirat 29 de jucători, de ieri au apărut la pregătire mijlocașul Cubleșan, atacantul Avram, plus doi jucători străini, un fundaș central senegalez care a jucat și la Pisa (Italia) și un mijlocaș de bandă francez. Astăzi, e rândul fundașului central, Vlad Opriș, să se alăture lotului cu care s-a pregătit, timp de trei săptămâni și în iarnă. Atunci, utiștii au renunțat la serviciile sale, iar fotbalistul de 21 de ani nu a făcut un mini-retur tocmai rău la Foresta Suceava. Ionuț Popa chiar s-a întrebat la un moment dat care a fost cauza pentru care fotbalistul originar din județul Sălaj a fost lăsat să plece, iar acum are ocazia să lucreze cu el. Din păcate, Tănase a luat câteva zile de pauză, din pricina unei probleme la mușchii inghinali.

Totodată, Dan Țapoș a primit și el întăriri la capitolul portari, pe Zamfir, de la UTA Under 17 și un goal-keeper maghiar de la Academia Bekescsaba de 19 ani. În fine, de azi, la antrenamente ar trebui să se prezinte și Roberto Bodea, plecat în concediu până aseară. Dar, Marian Costea nu renunță nici la ideea de a-l aduce la Arad pe Relu Stoian, fost goal-keeper al celor de la Juventus București.

În fine, noul team-manager al Campioanei Provinciei nu ascunde faptul că i-a făcut o ofertă atacantului arădean, Ciprian Rus. „Am aflat că este pe cale să-și încheie conturile cu Dunărea Călărași și i-am propus un contract de joc. Deocamdată, suntem la stadiul de negocieri”, a spus Costea.

Rus s-a despărțit de formația emblemă a orașului natal în urmă cu două veri, timp în care a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, în Liga 1 și Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, în Liga 2-a. După promovarea echipei lui Dan Alexa în elită a și căzut de acord verbal cu desfacerea înțelegerii cu aceasta și nu ar spune nu unei reveniri în „alb-roșu”. Și despre el Ionuț Popa a avut cuvinte de laudă după partida directă Călărași – UTA, în care Cipri Rus a reușit un „assist” și un gol.









14 comentarii

  1. Ar fi ceva,sa revina Cipri Rus.In rest nu prea am inteles rationamentul de a aduce jucatori de pe la codase sau retrogradate…..

    0
    0
  2. Politica salarială echilibrata se impune. Este. o etapa de formare a. lotului fara diferente mari la bani. Vine oricine ,rămâne cine merita !! În cazul afirmărilor nu se pune pb. unor revânzări datorita plafonului scăzut la bani. Florea aut de la Chindia. Cere bani și nu prezintă garanții. L-am văzut în două faze la baraj,unu la unu și sunt sigur că Toma s-ar fi descurcat mai bine! Să facem sa joace bine nucleul nostru de evidențiați așa cum a arătat în momentele bune.Sa primim bine pe cei noi care vor sa se ajute pe ei dar și clubul. .Hai UTA !!

    0
    0
    1. Da…domnule @Ionescu Gavrila,aveti pe undeva dreptate,dar…Florea nici la UTA nu a facut mare branza,nu-i asa?Doar niste goluri mai mult decat importante!Daca tot este out de la Targoviste,oare nu ar putea veni inapoi?Ma refer ca de nenumarate ori,la un atacant ai avea impresia ca este mana moarta tot meciul,ca apoi sa-ti dea aceste goluri despre care vorbeam.La Chindia nici nu prea a fost bine primit,de la inceput!Acolo erau matronii lor,carora nu le-a prea suras aducerea lui!
      Cat despre comparatia cu Toma,nu este un secret ca este unul dintre preferatii mei din generatia tanara locala,dar mai are mult de munca,fizic,tactic si psihic pana sa ajunga la experienta lui Florea.Nu exista momentan termene de comparatie.

      0
      0
  3. De la echipele de juniori nimic? Cred ca au dus si de acolo, ar fi frumos sa ii mentionati si pe ei nu numai acesti jucatori care vin, stau in probe si pleaca. Eu am vazut la under 17 un mijlocas, un baiat blond, inalt, bine facut pentru varsta lui, care punea osul. Ar merita si el sa intre in circuitul primei echipe. Spre rusinea mea nu stiu cum il cheama.

    0
    0
  4. Totodată, Dan Țapoș a primit și el întăriri la capitolul portari, pe Zamfir, de la UTA Under 17, deocamdata astai singurul de la u17.

    0
    0
  5. La juniorii lui Gaica sunt 2 atacanti de perspectiva: David Miculescu (baiatul lui Miculescu ce a jucat ani buni la UTA) si Bogdan Tasedan ( varf de careu de 2,03m!). Chiar nu-i vede nimeni?! In conditiile in care te plangi de atacanti! Daca era dupa astia de acuma cu selectia. Adi Ungur nu mai ajungea fotbalist in vecii-vecilor!

    0
    0
    1. Miculescu a debutat la echipa mare, Tasedan chiar are înălțimea aia? Nici Negrău , nici Njock nu au avut așa talie!

      0
      0
      1. @Vali, stim si vedem ca Miculescu jr este crudut!Da satisfactie la nivelul sau!Vali,ca si un patinte ocrotitor,l-a incercat peste tot.Aici nu vorbim de inaltime,ci despre un eventual potential de a creste pe viitor!Tasedan,da goluri,intr-adevar,dar nu este titular nici la grupa lui!Are aceeasi problema,lung,inalt dar din pacate fragil si traieste si joaca faza de moment!Inca nu vede plasamentul de a primi pasa viitoare,pe un eventual culoar….Adoarme de multe ori,prins pe calcaie si pleaca foarte tarziu pe interceptii!Ori un atacant de careu,trebuie sa fie mereu acolo,incisiv….faze la care in general renunta in combativitate…..Si este foarte emotiv,nu in ultimul rand!

        0
        0
  6. Lasati-va de propuneri,care mai de care motivate!Stie conducerea foarte bine pe cine se poate baza din cadrul loturilor de juniori!Bine ca „are balta peste”…
    Este vorba de Liga a 2-a totusi, cand vine un badaran ortoped,le da un singur „avertisment” pe la inceput de partida si li se taie maioneza apoi,pentru tot meciul!
    In afara de regulamentul care impune anumiti Under…(care se cam stiu)…trebuie ca acesti juniori propusi pentru echipa mare, sa creasca pe langa niste seniori bazati,de mare caracter(mai greu).
    Ideea ar fi sa nu intre in caz de forta majora in meciuri oficiale,ci doar daca scorul este favorabil,sau din contra cand esti condus si finalul este deja previzibil!(negativ).Doar asa vor prinde experienta si incredere de sine!
    Parerea mea( contestabila),ar fi sa se reanfiinteze la modul serios echipa satelit,dar nu doar in dorul lelii,ca si inca o activitate plictisita!
    HAI UTA!

    0
    0
  7. GIRO !!! De unde sti tu ca, FLOREA, nu a fost bine primit la Chindia , ai cumva informatii si nu stiu eu !? Iti voi spune eu, sa sti ca a fost foarte bine primit si nu ca, vezi doamne a fost dat afara de la Chindia, nu, fals, el a declarat in presa damboviteana ca, isi ia o pauza si dupa aceea va vedea daca va mai continua la Targoviste cu Chindia sau nu ,fiind foarte dezamagit de pierderea barajului cu Voluntariul. Dar sa sti GIRO ca, el venind pe cai mari la CHINDIA, nu a rupt gura targului prin evolutiile sale foarte modeste, are experienta , dar ca atacant in lupta cu niste aparatori cu gabarit si forta este destul de slabut !!!

    0
    0
    1. Nelule,eu nu vorbesc ce scrie presa voastra sau cum l-ati primit voi,suporterii, pe Florea(bineanteles cu urale,absolut normal)…
      Eu spun doar faptic,din ceea ce vorbesc cunostintele lui Florea,pe care le-a facut in Arad,dupa o perioada bunicica facuta la noi.Florea nu a rupt gura targului la Targoviste pentru ca din start,unii „vechi” si-au simtit amenintata pozitia,mai ales dupa ce era clar ca echipa voastra se indreapta spre baraj.Mai informeaza-te si tu prin cercurile de acolo si ai sa-mi dai dreptate….
      In rest,Florea nu este un atacant masiv de lupta,corp la corp si nici nu pretinde nimeni asta,dar stie sa fie „acolo”,la momentul potrivit,daca este lasat sa se miste in voie!
      In afara de asta a existat in contractul sau si acea clauza de drept de prelungire in caz de promovare,ceea ce din pacate nu s-a reusit,macar ca iti spun sincer ca imi pare rau!
      Nu cred ca trebuie sa-ti repet ca sunt un mare sustinator a ideii ca trebuie ca echipele ilfovene sa se reantoarca cuminti la locul lor si legea finantarii din buget,sa se se aplice si lor!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button