Pariuri sportive, gaming și casino

Bătălie deschisă pentru triumful la ediția a 21-a a Campionatului Mondial de fotbal. Va reuși Germania să reediteze performanța incredibilă de acum 4 ani?



După un sezon fotbalistic lung, și presărat cu numeroase meciuri care i-a ținut cu “sufletul la gură” pe iubitorii fotbalului, atât pe plan intern, cât și pe plan european, a sosit și momentul de glorie al Campionatului Mondial.

Starurile fotbalului mondial au acum ocazia de a se duela pentru apărarea culorilor echipelor naționale și pentru supremația acestora la nivel mondial!

Editia din acest an organizata de catre Rusia, si la startul careia s-au aliniat nu mai putin de 32 de echipe distribiuite in 8 grupe se anunta a fi mai incendiara ca niciodata. Brazilia, Spania, Portugalia, Argentina sau Franta sunt echipe  motivate mai mult ca oricand de setea de performanta si dormice sa “smulga” titlul din mainile campioanei en-titre, Germania.

Faptul ca lupta pentru intaietate se anunta mai electrizanta ca oricand nu mai este demult o incertitudine, aspect confirmat chiar de analizezele preliminare ale expertilor, dar si de cotele oferite echipelor favorite de catre bookmarkerii din Romania.

Va cuceri Brazilia al 6-lea titlu de campioană mondială?

O analiza mai atenta realizata de catre expertii Sportingbet arata ca Brazilia, de cinci ori castigatoare a Cupei Mondiale, porneste, ca de fiecare data, cu prima sansa de a-si trece in cont un nou trofeu. Dupa eliminarea rusinoasa din semifinalele editiei de acum 4 ani, organizata in propria tara, Selecao se pare ca si-a regasit stralucirea de alta data. Revigorata de un antrenor cu personalitate, Tite, si beneficiind de aportul lui Neymar, devenit un adevarat lider pe teren. Brazilia a fost prima echipa calificata la Cupa Mondiala.

 Selectionata “Cariocas” a atins cel putin faza sferturilor de finala in 17 din cele 20 de editii ale Turneului Final. Atuurile sud-americanilor sunt: lotul echilibrat in toate compartimentele, individualitatile de top, care pot face oricand diferenta, si moralul ridicat, dupa seria de rezultate pozitive din preliminarii si jocurile de pregatire. Tragerea la sorti i-a rezervat Braziliei o grupa aparent facila, cu Serbia, Elvetia si Costa Rica.

Iubitorii fotbalului din Romania pot paria pe victoria selectionatei antrenate de Tite la o cota de 5.50, oferita de catre Sportingbet. 

Spania, Portugalia si Franta sunt echipele care fac parte din trio-ul de frunte al fotbalului european care pot stopa fanteziile, tehnica si rafinamentul fotbalistic brazilian. 

Spania în căutarea succesului de altădată

Dubla campioana europeana la editiile din 2008 si 2012, si castigatoare a CM 2010, desfasurat in Africa de Sud, Spania este pariul pentru un castig substantial al expertilor principalilor bookmarkeri din Romania. Ibericii au un joc complet, sunt eficienti pe faza defensive, creativi la mijloc si letali in atac.

Selectionerul Spaniei, Julen Lopetegui, este intr-un proces de revigorare a echipei nationale, cautand sa realizeze schimbul de generatii fara a face rabat la calitatea jocului echipei sale. Din analiza expertilor din Romania, se pare ca Lopetegui a gasit echilibrul perfect in nationala Spaniei. Jucatori tineri precum Assensio sau Saul s-au integrat perfect in angrenajul nationalei mari, alaturi de jucatori cu experienta precum Iniesta, David Silva, Sergio Ramos sau Pique.

Spania va avea un cuvant greu de spus in Rusia. Jucatorii antrenati de Julen Lopetegui au reusit sa castige 9 din cele 10 partide din preliminarii, cota de 5,50 acordata de catre operatorul de pariuri sportive Sportingbet plaseaza nationala iberica pe primul loc in topul favoritelor la trofeul, la egalitate Brazilia.

Germania se bazează pe un lot tânăr în Rusia

Cea de-a treia favorita la castigarea titlului in Rusia este, indubitabil, Germania. Campioana la editia de acum 4 ani, Germania vine in Rusia cu gandul de a-si apara trofeul cucerit in dauna nationalei Argentinei. Golul supeb al tinerei senzatii de atunci, Mario Goetze, in minutul 113 al prelungirilor, a adus cel de-al patrulea trofeu al nationalei lui Low.

Fata de finala de pe Maracana, Low adordeaza o tactica cel putin riscanta, in opinia expertilor si a bookmarkerilor! Nu mai putin de 15 noi tineri jucatori intregesc lotul german deplasat de Loeb in Rusia.  Germania cauta, asadar, cel de-al concilea trofeu din cele 7 finale disputate pana in prezent. Pentru acest turneu final, Low se bazeaza pe un sistem tactic 4-2-3-1 cu care spera sa “sparga” defensivele adverse. Ozil si Muller sunt jucatorii providentiali, cu un joc complet, din spatele varfului, in timp ce Hummels si Boateng sunt “stalpii” apararii germane, in timp ce Manuel Neuer (74 de selectii in nationala), va incerca sa pareze calea spre gol a atacantilor adversi. 

Din aceste considerente, Germania este creditata cu o cota de 9,00 la reeditarea performantei de acum 4 ani de pe taram sud-american. 

Franța – un lot echilibrat

Franta este o echipa cu jucatori de top, care activeaza la cele mai puternice cluburi din Europa. Are continuitate la nivelul bancii tehnice, acolo unde selectionerul Didier Deschamps si-a consolidat pozitia, dupa ce echipa sa a dominat jocurile din preliminarii. Griezmann si Mbappe sunt doi dintre doi dintre cei mai in forma jucatori ai Europei, iar forma de moment le permite sa poata sa depaseasca orice aparare. Impreuna, cei doi atacanti au reusit sa marcheze nu mai putin de 50 de goluri in acest sezon.

 Selectionata “cocosului galic” este avida dupa succes, dupa ce a ratat trofeul european chiar pe propriul teren, iar dorinta de revansa a jucatorilor francezi este imensa. Franta este campioana mondiala din 1998, iar in Brazila a fost eliminata in sferturile de finala chiar de catre Germania, viitoarea castigatoare a trofeului.  

Sportingbet propune iubitorilor fotbalului din Romania o optiune excelenta de pariu, nationala “cocosului Galic” avand o cota de 9.00 pentru a deveni, din nou, campioana modiala, dupa o pauza de 20 de ani.

 

Ultimul turneu final pentru Messi, Aguero, Di Maria sau Mascherano

Selectionata Argentinei dispune de un lot echilibrat, avand in componenta jucatori cu o  foarte mare experienta fotbalistica la nivel international. Creditat cel mai bun jucator al finale din Brazilia, Leo Messi se afla probabil la ultimul sau turneu final al carierei, la fel ca si Aguero, Mascherano sau Angel di Maria, trei dintre jucatorii providentiali ai nationalei “pumelor”. Desi prezinta un lot puternic in Rusia, Icardi, golgheterul seriei A este absenta notabila din lotul lui Jorge Sampaoli. Daca vor reusi sa atinga maximul de concentrare la acest turneu final, “pumele” pot scrie din nou istorie.  De aceea, agentia de pariuri Sportingbet propune o cota cel putin interesanta pentru nationalei Argentinei, 12.00. 

Sursa foto: riotimesonline.com









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button