Pariuri sportive, gaming și casino

Îți place să joci la pariuri sportive? Cum să te ferești de dependență





În ziua de astăzi, foarte mulți români sunt atrași de mirajul câștigurilor imediate aduse de jocurile de noroc sau de pariurile sportive și încearcă din răsputeri să se îmbogățească pariind sume din ce în ce mai mari de bani. Se pare că tinerii sunt cei mai predispuși la o astfel de problemă, mai ales că, în ultima vreme, jocurile de noroc au devenit tot mai accesibile datorită faptului că există și pe Internet, ceea ce îi determină pe jucători să poată petrece o perioada și mai mare de timp pe astfel de website-uri.

Specialistii spun insa ca nu te poti feri de dependenta pe care jocurile si pariurile o provoaca decat daca iti gasesti un echilibru personal si iti stabilesti limite de joc. Sumele folosite aici vor fi unele mici, care sa nu aduca prejudicii in viata de zi cu zi si sa te puna in imposibilitatea de a-ti plati facturile. In plus, ar trebui sa pariezi in mediul online vizitand pentru inceput site-ul https://undepariem.com/casa-de-pariuri-sportive-online-888sport/, datorita faptului ca cele mai multe case de pariuri din acest mediu reusesc sa monitorizeze comportamentul jucatorilor sai.

 

Iată câteva sfaturi utile pentru a nu deveni dependent:

  1. In primul rand, trebuie sa ai mare grija ca sumele de bani pe care le folosesti sa nu fie mai mari de 5% din veniturile tale lunare. Pana la urma, pariurile sportive raman un simplu joc de divertisment, in care iti incerci norocul cu ajutorul cunostintelor despre diverse sporturi si a abilitatilor pe care le ai. Daca treci peste acest prag, atunci poti aluneca fara sa-ti dai seama in zona dependentei si a dorintei de a-ti recupera banii cu orice cost;
  2. Este foarte important sa nu uiti ca joci la pariuri sportive pentru divertisment, nu pentru a ajunge miliardar, asa ca nu te poti astepta la castiguri imense. Tine cont de recomandarile pe care le primesti de la casele de pariuri si nu cauta retete minune care sa te faca castigator in fiecare zi. Ele nu exista, cu siguranta! Joaca si te distreaza in mediul online, descopera bonusurile pentru pariuri oferite de agentiile de aici si fereste-te de frustrare daca pierzi bani!
  3. Exista uneori posibilitatea sa iti dai seama ca ceva se intampla cu tine si ca nu reusesti sa te mai desprinzi din aceasta lume pentru ca ai devenit dependent. In aceasta situatie este foarte important sa apelezi la sprijinul celor dragi, la familie, prieteni, poate chiar clinici de specialitate care te pot ajuta sa iti reiei viata de la capat si sa intelegi pericolele la care te supui singur;
  4. Tine cont de faptul ca daca joci nu inseamna neaparat si ca vei castiga. Daca nu esti decat amator in acest domeniu joaca pe sume mici si nu alege sa traiesti din castigurile acestea. Sunt putini care devin profesionisti si reusesc chiar sa puna in practica o strategie care sa le permita sa isi plateasca facturile lunar din profitul acesta. Ca sa ajungi la acest nivel trebuie sa te documentezi, sa ai rabdare si sa muncesti in directia asta;
  5. Respecta regulile si evita cele mai comune greseli. Nu te enerva cand pierzi si nu incepe sa pariezi haotic! Daca intampini probleme, atunci analizeaza-ti pariurile, modul de a juca si de a te comporta, depisteaza erorile tale si apoi repara-le pentru a putea reincepe sa joci.

 

Tu cum ai scăpat de dependență?

In primul rand, ai reusit sa intelegi ca dependenta este o problema grava si ai facut primii pasi in aceasta directie. Faptul ca ti-ai neglijat familia, ca pariai orice suma de bani de care faceai rost, ca nu iti puteai concepe viata fara pariuri, te-a facut sa iti dai seama ca ti-ai pierdut logica in timpul parierii si nu mai analizai evenimentele sportive cum trebuie. In mediul online, o agentie de pariuri poate sa ofere ajutor unui parior, sa-i gestioneze activitatea si sa-i puna limite chiar, asa ca nu ar fi rau daca ai alege aceasta modalitate de a paria.

In concluzie, pentru a nu te lasa purtat de val si a pierde bani cu nemiluita, ar trebui sa iti setezi limite la sumele pariate sau pierdute si sa-ti iei oricand o pauza ca sa te reintegrezi in activitatile de familie.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button