UTA AradzTOP ARTICOLE

Muncă de studiu, dar și fotbal de plăcere pentru Missé-Missé la Arad! Camerunezul a reușit „hattrickul” la turneul veteranilor de la Arena Ionuț Popa





Marea parte a suflării utiste, inclusiv conducerea grupării arădene, își leagă speranțele pentru realizarea bugetului de salarii pentru stagiunea ce urmează și de investitorii belgieni. Aceștia au fost, oarecum, sensibilizați prin numirea lui Marian Costea în funcția de team-manager, iar pasul următor a fost trimiterea unui emisar la Arad. Este vorba despre fostul internațional camerunez Jean-Jacques Missé-Missé, în prezent agent de fotbaliști, un apropiat al oamenilor de afaceri belgieni. Acesta a vizitat bazele sportive din Arad (mai ales cele aflate în construcție), a avut discuții cu șefii arădeni, dar a și participat la două dintre antrenamentele conduse de Ionuț Popa. Concluziile sunt pozitive, camerunezul fiind atras în special de bazinul de jucători tineri, cu potențial, ai Aradului.

Dar, Missé-Missé nu a refuzat nici provocarea de a participa la turneul rezervat veteranilor, de la Arena Ionuț Popa. Fostul atacant al „leilor”, marcator a zece goluri pentru națională, a debutat la Flamura Roșie în meciul cu Agronomia Șagu. Mai mult, a și reușit o „triplă”, la fel ca și Neluțu Ardelean, plus un gol Roli Nagy, pentru succesul echipei sale, cu 7-6. Mâine seară, de la ora 20, e programat derby-ul primelor două locuri, între Vagonul și Codru Moma, Ionuț Popa așteptându-se la audiență record în mini-tribunele din Subcetate.

Revenind la Jean-Jacques Missé-Missé, acesta se va întoarce în Belgia cu concluziile vizitei sale, existând șanse ca săptămâna viitoare să revină la Arad, însoțit și de unul-doi dintre oamenii cu potență financiară. Următoarea mutare ar fi negocierea unui parteneriat scris cu UTA, ce, bineînțeles, ar include și sume cu cel puțin cinci zerouri în euro.









6 comentarii

  1. Meeeergem!Dar care sunt „mini tribunele” acelea?Cele dislocate cu flexul de pe Sannicolau?De 20 locuri,aruncate langa groapa?
    Pai daca l-au convins pe Misse,la o miuta,greu a fost sa-i gaseasca incaltari 47!Dar o palinca i-ati pus la pachet?Sau un vin de podgorie?Sa nu cumva sa fie „Vin degeaba”!
    Sper ca s-a distrat conform ospitalitatii ardelene si va fi un „Vin Domnesc”!
    Mult succes!Hai UTA!

    0
    0
  2. Mi se umple sufletul de bucurie pt. ca, in sfarsit exista o raza de lumina la UTA. si lucrurile incep sa functioneze in directia cea buna. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTAS UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Asta este doar un impresar care posibil sa ne propuna niste jucatori, nu cred ca are legatura cu investitorii belgieni… sper sa ma insel, pana nu baga cineva macar 1 leu in club , nu mai cred nimic!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button