Cluburi polivalentezTOP ARTICOLE

Halterofilii CSM-ului au cucerit Cetatea Unirii: Elevii lui Jigău și Sebeșan au urcat de 11 ori pe podium și au „smuls” trei recorduri naționale la Under 17





Secţia de haltere a CS Municipal Arad îşi reconfirmă valoarea la fiecare competiţie le care participă.

Cea mai recentă ispravă a sportivilor pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan s-a consemnat în cetatea Unirii, la Alba Iulia, în cadrul Campionatului Naţional sub 17 ani, unde halterofilii CSM-ului au obţinut nu mai puțin 11 medalii, dintre care trei de aur, trei de argint şi cinci de bronz şi trei recorduri naţionale!

Performera fetelor a fost Luciana Condurache, triplă medaliată cu aur naţional la categoria +75 de kilograme, la smuls, 78 kg., aruncat 100 şi total 178 kg, toate cu recorduri nationale la U15! Daniela Gărgar s-a ales, la categoria 48 de kilograme, cu trei medalii de bronz: 43 kg. la smuls, 60 la aruncat şi 103 la total, la categoria 58 de kilograme, Adelina Vizitiu s-a ales cu două bronzuri, smuls, 60 kg. şi total, 137 şi un loc 4 la aruncat, 77 kg., iar la categoria 53 de kilograme, Denisa Danciu a obţinut două locuri 8, la aruncat, 60 kg. şi total 108 şi un loc 9 la smuls, 48 kg.

La masculin, Bujor Bredean a devenit triplu vicecampion naţional la categoria 85 de kiograme, la smuls 50 kg., aruncat 72 şi total 122 kg., iar Daniel Jigău, la categoria 50 de kilograme, a obţinut trei locuri 5, 54 kg. la smuls, 65 la aruncat şi 119 la total.

Altfel, CSM Arad va fi reprezentat la Europenele de juniori II (U15 şi U17 ani) din perioada 20-30 iulie, în Milano (Italia), de nu mai puţin de patru halterofili: Luciana Condurache, Adelina Vizitiu, Cosmin Krupla şi Emanuel Danciu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button