Fotbal juniori

Mărginean: „Miza și-a spus cuvântul, nu aceasta e valoarea noastră”





UTA este a doua cea mai valoroasă echipă din țară la juniori C, după FCSB care a câștigat clar finala națională de astăzi. Bucureștenii și-au valorificat superioritatea din joc prin trei reușite în poarta lui Roșca, plus autogolul lui Pătlăgică.

La final, „roș-albii” au cules medaliile de argint din mâna federalului Felix Grigore, dar și câteva regrete. „Jumătatea plină a paharului e că am jucat cu trofeul pe masă, cea goală e că nu ne-am ridicat la nivelul unei finale. Clar, nu aceasta e valoarea noastră, poate miza și-a spus cuvântul, dar și calitatea incontestabilă a adversarului. Nu degeaba au atât de mulți jucători la lotul național, felicitări lor. Noi avem un punct de plecare, dar trebuie să muncim mult”, a spus Radu Mărginean, care face tandem pe banca „roș-albilor” cu Dinu Donca.

Totodată, fostul mijlocaș al lui UTA, Bistrița sau CFR Cluj a tras și niște coordonate a planului de viitor. „Poate și noi, antrenorii, dar mai ales copii trebuie să conștientizeze că au exact vârsta optimă să-și aleagă drumul în viață. Dacă vor fotbal, atunci trebuie să facă sacrificii pentru el”, a concluzionat tânărul tehnician, preluat de uta-arad.ro









Un comentariu

  1. Cind adversarul e mai bun a recunoaste asta este un merit. Oricum felicitari, nu e putin lucru sa joci Finala !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button