UTA Arad

Popa l-a atras pe Enescu în „alb-roșu”





Fiindcă mai are contract cu ACS Poli Timișoara până pe 30 iunie, Andrei Enescu era incert pentru primul antrenament al săptămânii la UTA, dar în jurul orei 16 a obținut „unda verde” din partea clubului de pe Bega. Astfel, mijlocașul central de 30 de ani s-a prezentat sub comanda lui Ionuț Popa, cel care a insistat pentru aducerea sa în „alb-violet” în iarnă.

Enescu a adunat destule prezențe la nivelul Ligii 1, la Steaua, Pandurii, Gloria Bistrița, FC Vaslui, CSMS Iași și ACS Poli, dar are la activ și experiențe internaționale, la Sheriff Tiraspol, Bocs și Mezőkövesd (Ungaria) și Ethnikos (Grecia). Fotbalistul a înscris și unul dintre golurile campionatului în Liga 1, cu un șut de la distanță, pe noua arenă „Ion Oblemenco” din Craiova, în ultima etapă a sezonului regulat. Atunci, echipa pregătită de Leo Grozavu remiza surprinzător (1-1) cu oltenii lui Mangia.









11 comentarii

    1. Mister Ionut Popa,Enescu era unul dintre numele vehiculate,intr-adevar,nu cei adusi la gramada,pe seminte, de la retrogradate si desfiintate,care doar par a avea potential!Si v-a iesit,se pare!L-am bifat!Bravo!Enescu,jucator cu experienta mare,fara accidentari subite,nu de pe impresari si DVD-uri.Este adevarat ca trageti si de Doman?
      Este adevarat ca l-ati vrut si pe Mediop?Dar Calarasiul s-ar fi miscat mai repede?Cine nu l-ar fi vrut?Dar Liga 1 ofera altceva…Calarasiul mutand si nocturna lui Becali de pe Ghencea si tabela electronica,Mediop fiind in vizorul FCSB?

      0
      0
  1. Tehnicitatea fiind la acest nivel buna ne dorim că factorul fizic sa fie preponderent. Să scăpăm odată de clacajul acela din min.70 . Tehnicienii au la dispoziție mai multi jucători că în ultimii 2ani. Chiar daca un scor e nefavorabil vrem o lupta până la fluierul final. Vor urma amicalele și interesul arădenilor și iubitorilor din tara. Atenție tot atât de mare și la portari !! Hai UTA. !!

    0
    0
  2. A trecut ziua de Luni, a preluat firma din Galati Motorul pentru instalarea gazonului? Parca au avut ceva intalnire cu cei de la primarie saptamana trecuta? Ce se mai aude, nici un update?

    0
    0
  3. Deci UTA va fi a 12-a echipa la care joaca feciorul asta ( cam mult, pina la 30 de ani) , ceea ce ne arata ca nu pune osul si nu il prea intereseaza echipa. Eu nu l-as lua…..

    0
    0
  4. Există un sentiment de deja-vu… vis-a-vis de această așa zisă campanie de transferuri… Parcă văd că în retur tot blamații jucători din aripa tânără de la UTA vor duce greul … fără perspective de promovare și fără bani… tot la mâna conducerii… Pentru că dacă se aduc jucători refuzați de alții sau care acolo de unde vin nu mai au loc, de ce să fie UTA noastră un fel de tomberon pentru reciclarea acestora? Trebuie antrenori și conducere care să construiască o echipă, nu care să o formeze din tot felul de personagii care nu au confirmat pe unde au fost! Dar la UTA se poate orice, din păcate, numai excelență nu!!! Un antrenor cu fler și o conducere serioasă ar construi pe baza tinerilor talentați arădeni o echipă care în 2 ani s-ar bate la promovare, cu obiectivul anual de a nu retrograda și de a crește valoric! A se vedea palmaresul echipelor arădene de juniori… din ultimii ani!

    0
    0
    1. Poate joi. Prima joi dupa Miercurea Ciuc????????????. La cate termene nu au fost respectate, chiar nu mai conteaza.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button