Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Cherecheși: „Emulație nemaiîntâlnită, cred că a fost cel mai frumos baraj de promovare în Liga 3-a din ultimii ani în județul Arad”





Ecourile primei manșe a barajului de promovare în Liga 3-a se sting greu la Chișineu Criș. Echipa lui Adrian Abrudean a oferit spectacol în meciul cu Petrolul Bustuchin și, la 4-0, a luat o opțiune importantă, chiar decisivă, pentru schimbarea eșalonului.

Cei aproximativ 800 de spectatori prezenți sâmbătă după-amiază pe arena „Crișul” au apreciat determinarea și fotbalul jucat de Modan și colegii săi și au vibrat alături de echipa lui Abrudean. „Pe lângă victoria frumoasă, băieții noștri au mai creat un spirit și o emulație pe care eu personal nu am mai întâlnit-o. Cred că nu greșesc când spun că a fost cel mai frumos baraj de promovare în Liga 3-a din ultimii ani în județul Arad, cu foarte mulți oameni de fotbal în tribune. A fost impresionantă și reacția și implicarea comunității noastre, iar noi, cei care am pus suflet și sudoare un an întreg la club în urma încrederii primită din partea autorităților locale și a domnului primar Burdan, am avut într-adevăr satisfacția muncii noastre. Dar, euforia s-a terminat acum, ne așteaptă încă 90 de minute grele în Oltenia și trebuie să gestionăm bine momentul. Plecăm de la ideea că scorul general e 0-0, vrem să marcăm și la Bustuchin, iar la final să sărbătorim promovarea alături de suporterii noștri”, spune Daniel Cherecheși, managerul celor de la Crișul Chișineu Criș.

Apropos de fani, aceștia vor face – până la urmă – deplasarea pe cont propriu în județul Gorj. Fie că vorbim despre mașini mici, fie că își vor închiria fiecare alte mijloace de transport. Inițial, clubul oferea varianta unui autocar, costul deplasării fiind de 100 de lei de persoană. „Nu le putem impune suporterilor cu ce să vină la Bustuchin, noi le-am oferit o simplă variantă. Dacă ei găsesc variante mai bune, ne bucurăm și-i așteptăm alături de noi. E un moment istoric în viața clubului și al orașului Chișineu Criș, pe care sunt sigur că fanii adevărați nu îl vor rata sâmbătă”, a mai spus Cherecheși, care a programat deplasarea delegației „alb-albastre” pentru ziua de joi.

Partida retur dintre Crișul și Bustuchin e programată sâmbătă, de la ora 17,30, pe arena din comuna gorjeană. În urmă cu trei zile, au făcut deplasarea aproximativ 60 de fani ai „petroliștilor”, care la 1 sau 2-0 amenințau cu răzbunarea…La 4-0, tonul lor a mai scăzut.

11 comentarii

    1. Mult trambitata Lipova v-a spart valurile pe care ati facut surf campionatul trecut, a recuperat 5 puncte (3 Lipova, 2 Pecica), se pregateste si joaca de 2 ani in deplasare (chiar si meciul de baraj) si a terminat pe locul 6 in primul an de Liga 3, cu juniori de 16-17 ani titulari. Sunt curios Crisul pe ce loc va termina campionatul viitor in Liga 3…nu e usor, iti spun eu. Pe unde a fost Lipova, voi abia acum veti merge, asa ca usor cu declaratiile razboinice. Nu e cazul. Ar trebui sa fim mandri ca jud. Arad are macar fotbal, cu 4 echipe in Liga 3!

      0
      0
        1. Asta e argumentul tau? Inca doare 0-2-ul din retur cand Lipova v-a dat cu terenul in cap? Stai linistit ca nu e singura infrangere a echipei tale, vor mai urma multe altele ????

          0
          0
  1. Cucule ciocu mic ca Lipova nu a zis nimic de voi . Dar v-a felicitat si va urat bine atti venit in liga 3-a . Va doresc sa faceti si voi in retur scorul facut de Lipova in deplasare la baraj . Daca nu stii scorul iti scriu eu cat a fost . 1-6. Asa ca mucles cucule

    0
    0
  2. Mă voi nici nu ați promovat că ați devenit frustrați……..ce aveți voi cu Lipova??? Poate că au rămas rănile de anul trecut. Cucule tu ciocul mic că nu ai pe nimeni. Ești un frustrat care ai plâns un an. Despre Soimii ștergere la gura cand vorbești că ești maro. Cât despre Crisul , bine ați venit în divizia C și să aveți mult noroc mai ales în alegerea juniorilor. Bravo Checi și multă baftă. Cât despre mucaliți care trâmbițați despre Soimii sa nu omiteți faptul că joacă de 2 ani tot pe terenuri străine,dar asta ii alta poveste. Cucule ștergere la guriță că ești maro. Hai SOIMII SI succes CRISUL in meciul retur .

    0
    0
  3. Apropo Cucule și ceilalți care scrieți de Lipova . Și noi am jucat la Diosig și primăria împreună cu clubul le-a pus la dispoziție suporterilor ,transport gratuit cu autocare de la firma Plletl. Oare chiar așa de mult costa sa va închirieze un autocar??????? Sau ii bugetul pe avarie ? Ai șters guriță ,Cucule?

    0
    0
  4. Usor Cucule cu declaratiile . Ca doar scorul va ajuta, jocul ca atare nu a fost foarte stralucit. Ati dat 4 goluri din 4 ocazii. Si posesia a fost a lor si ocazii au avut comparativ cu voi . Dar ma repet scorul va ajuta. Dar daca nu marcati si acolo va fi foarte greu pentru ca nu ati jucat mai nimic . Stiu ca suna ciudat sa spui de o echipa ca nu a jucat nimic dar a castigat cu 4-0 dar realitatea este asta . In repriza a doua ati stat in jumatatea voastra ati contat prea putin lucru taxat si din tribune . Dar bafta si in retur

    0
    0
  5. Sincer sa fiu, daca costa 100 lei un loc, inseamna ca un autobus ar costa 1000 euro. Este trist ca Clubul, sau Primaria, sau o firma privata nu au gasit o formula ieftina pentru suporteri, la un asa eveniment rar pe plauri locale. Sigur, unii vor merge pe cont propriu, dar lipsa „emulatiei” la cei ce beneficiaza de realizrea ” evenimentului” arata si rau si miroase a indiferenta, inca de pe acum. Succes echipei, si sper sa o vedem, la anul in C. Atentie , in fotbal s-au vazut multe. Stili trebuie sa insiste sa nu se primeasca galbene, aiurea, sa nu ramana in inferioritate. Daca vor trece bine primele 20 minute, Crisul va marca. Inca odata :BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button