Pariuri sportive, gaming și casino

Ești un parior ghinionist sau nu ți-ai făcut bine temele? Așa afli din care categorie faci parte!



Câți pariori, atâtea povești! Majoritatea pasionaților de adrenalină blamează în mod constant ghinionul pentru nereușitele lor. Totuși, pe termen lung, ghinionul și norocul ar trebui să se echivaleze, lucru care se și întâmplă de cele mai multe ori, însă pariorii uită de câștigurile norocoase și țin minte numai insuccesele cauzate de erori de arbitraj, goluri primite în prelungiri și partidele în care au existat suspiciuni de posibile aranjamente. Dacă este însă să facem o mică analiză, ne putem da seama despre profilul fiecărui parior în parte. Așadar, răsfoiește aceste greșeli comune, iar dacă nu te identifici cu niciuna dintre aceste probleme, înseamnă că pur și simplu ai fost ghinionist și trebuie să continui pentru a avea un eșantion mai mare de pariuri înainte de a trage concluzii, iar altfel corectează-ți greșelile și acordă-ți suficient timp pentru a vedea dacă performanțele tale se îmbunătățesc:

 

Pariezi pe cote mici fără să analizezi meciurile

 

Cam cât timp îți aloci pentru analizarea partidelor? Cum îți începi analiza de zi cu zi? Dacă nu-ți petreci mai mult de câteva minute pentru a analiza un pronostic sau nici atât, nu este de mirare că mereu dai vina pe ghinion. Dacă te iei după cote și spui: „M-a scos o cotă de 1.20, ăsta e ghinion curat!”, este clar că nu vei putea progresa, pentru că tu mereu vina o plasezi în exterior și nu corectezi nimic la stilul tău de joc.

Majoritatea pariorilor pariază după ureche, adică cel mult se uită peste clasament și peste ultimele 4-5 rezultate ale echipelor care se înfruntă înainte de a stabili un pronostic. Cu alte cuvinte, tratează analiza partidelor cu maximă superficialitate. Tocmai de aceea, casele de pariuri setează cotele astfel încât șansele favoriților să nu fie tocmai conforme cu realitatea, iar cei care pariază pe favoriți au un ușor handicap pe termen lung.

Soluția este să-ți faci propriile cote, adică să stabilești probabilitățile după ce analizezi serios partida și apoi să le transformi în cote, pentru ca să le poți compara cu cele ale agențiilor. Pariază numai acolo unde casa îți oferă o cotă mai bună decât cea la care ai ajuns tu!

 

Biletele tale nu se pot deosebi de bonurile de week-end de la supermarket

 

Acele bilete kilometrice nu sunt altceva decât maculatură. Este adevărat, vezi lunar câteva astfel de bilete senzaționiste prin mass-media, cu câștiguri fantastice ale unor bilete jucate cu 2 lei, însă nu vezi sutele de mii sau chiar milioanele de bilete pierzătoare jucate în același interval.

Profesioniștii joacă numai pariuri individuale. De ce crezi că fac asta? Pentru că aceasta este cea mai profitabilă manieră de a paria pe termen lung. Practic, cu fiecare selecție suplimentară adăugată pe bilet, pariorului îi scad șansele de reușită pentru că agenția își mărește comisionul oprit din cote.

Soluția este să joci pariuri individuale sau cel mult bilete cu 2-3 predicții, a căror cotă totală să nu depășească 3.50.

 

Nu știi niciodată ce miză vei juca mâine sau poimâine

 

Degeaba te-ai specializat pe anumite sporturi, competiții și echipe sau sportivi și stabilești pronosticuri de calitate dacă nu urmezi o strategie testată de money management. Ei bine, nu facem referire la Martingale, Fibonacci sau D’Alembert, ci la o strategie incredibil de simplă, una pe care o folosesc cei mai mulți dintre pariorii de top din întreaga lume. Este vorba despre o strategie cu miză fixă, care să nu depășească mai mult de 3% din banca inițială.

Urmând o astfel de strategie vei reuși să faci ca ghinionul și norocul să se anihileze reciproc pe termen lung. Dacă miza fiecărui pariu este identică, rezultatele vor depinde în totalitate de calitatea predicțiilor tale și nu de noroc. Altfel, riști să câștigi biletele cu miză mică și să le pierzi cu cele mari, iar la sfârșit de lună să fii pe minus, chiar dacă ai stabili ponturi bune.

Soluția este să îți definești o strategie de gestionare a mizelor și să o respecți cu sfințenie, chiar și atunci când lucrurile nu vor merge bine și vei simți tentația de a mări miza pentru a-ți recupera pierderile.

Nu în ultimul rând, este important să joci la mai multe agenții de pariuri sportive online de top pentru a putea revendica cele mai bune oferte din piață, cum este Betano bonus și pentru a putea paria pe cele mai mari cote pentru pariurile tale. Da, câștigând 2% la fiecare cotă jucată, la sfârșit de lună poți să-ți dublezi banca fără să schimbi nimic altceva din ceea ce faci.

Baftă și inspirație în alegerea celor mai tari ponturi la pariuri!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button