Șoimii LipovazTOP ARTICOLE

După junioratul la Liberty Salonta și patru ani la FC Bihor, Mădălin Popa și Andrei Sulea se reîntâlnesc la Lipova! Iliescu a ajuns la Oțelul





După despărțirile de atacanții Himcinschi și Duță, Șoimii Lipova a oficializat alte șase „divorțuri”. Fundașii Bier și Pașcu vor coborî în Liga 4-a Arad, cel mai probabil la Zăbrani, Deta va alege Slatina (via UTA), Lupșe – Sînmartinul (Liga 4-a Bihor), iar portarul Adelin Iliescu merge la una dintre echipele de tradiție promovate în eșalonul trei, Oțelul Galați. Petrișor Jichici își va lua și el actele și va opta, probabil, pentru o echipă din județul Timiș. În fine, Bruno Vasiu este insistent curtat de formații de Liga 2-a, dar conducerea clubului evaluează cea mai bună variantă pentru el.

Dar, conducerea grupării lipovane a lucrat și la achiziții și îl înlcuiesc pe Ionuț Pașcu cu un alt…Ionuț Pașcu. Este vorba despre un mijlocaș defensiv de 19 ani de la Sighetul Marmației, care a evoluat și la Becicherecul Mic. Totodată, Marcel Bercu revine din împrumutul de la Pecica pentru a-și juca din nou un loc în primul „unsprezece”, dar primele transferuri importante vizează doi foști colegi. Președintele Radu Pop a bătut palma cu mijlocașul Mădălin Popa și atacantul Andrei Sulea, care se reîntâlnesc în „alb-albastru” după ce au efectuat împreună junioratul la Liberty Salonta și au îmbrăcat tricoul celor de la FC Bihor în Liga 2-a.

„Decarul” Mădălin Popa a fost unul dintre fotbaliștii exponențiali ai celor de la Metalurgistul Cugir în ultimele două sezoane. Aflat la final de contract,  orădeanul de 26 de ani a dat curs ofertei venite de la divizionara terță arădeană. „Am avut mai multe oferte, dar a contat mult pentru mine stabilitatea și seriozitatea. Sunt și eu familist de anul trecut și îmi doresc să joc la cluburi care își onorează promisiunile. Din ce am discutat cu jucătorii pe care îi cunosc (n.a. Trabalka sau Calvin), toți mi-au recomandat Lipova. Apoi, i-am cunoscut pe președintele Pop și antrenorul Sabău și cred că am făcut alegerea bună. Este un club care are un obiectiv important și joacă fotbal, lucruri care pe mine mă fac să fiu mai motivat. De abia aștept să începem. Sper ca să-mi aduc contribuția la succesul echipei, să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite”, ne-a declarat Popa.

Cum situația de la Cermei pare în aer, atâta timp cât negocierile pentru noile contracte nici nu au demarat, golgheterul Andrei Sulea a ales o altă cale. „Mi-a expirat contractul la Cermei și am ales Lipova. Le mulțumesc celor de acolo, președintelui Bulza și colegilor, a fost un an intens, cu de toate. Am avut câteva oferte și am ales Lipova după o discuție cu președintele Pop, căruia îi mulțumesc că a răspuns pozitiv la toate doleanțele mele. Știam de seriozitatea și munca bună ce se face la club, mă bucur că voi fi coleg cu mulți jucători valoroși. În plus, sunt încântat că mă voi reîntâlni cu Mădălin Popa, împreună cu care am făcut primii pași în fotbal. Eram colegi și jucam meci de meci, am fost campioni naționali la juniori cu Liberty, după care am avut ani frumoși la FC Bihor. Sper ca împreună cu el să răsplătim încrederea acordată de președintele Pop și să ajutăm echipa în îndeplinirea obiectivului”, spune fotbalistul originar din Târgu Jiu, aflat la a treia echipă arădeană, după Sebiș și Cermei.

Bineînțeles, campania de achiziții estivală a Lipovei va continua, Flavius Sabău mai având nevoie de cel puțin 4-5 fotbaliști, între care și un portar.

2 comentarii

  1. Bine ati venit baieti . Sa fiti soimi si cu inima . Noi cei care tinem cu Soimii Lipova va sustinem neconditionat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button