Alte sporturi

Premii de 15 mii de dolari la ediția cu numărul 14 a Trofeului „Ilie Năstase”





Turneul internațional de tenis feminin  „Trofeul Ilie Năstase” ajunge în acest an la a 14-a ediție. La întrecere vor participa sportive din aproximativ 25 de țări, iar premiile se vor ridica la 15000 de dolari.

La prima conferință de presă dedicată evenimentului, Anela Freer a recunoscut că întrecerea s-a „născut” greu în acest an. „Au fost semne de întrebare în legătură cu disputarea acestei ediții cu umărul 14, dar sper ca în anii următori să nu mai avem emoții. Ca de obicei, Federația Română de Tenis ne susține cu banii de premii, dar, din păcate, turneul a fost scos din calendarul Consilului Județean și al Centrului Cultural Județean. Nu știu pe ce criterii, nu am fost anunțată, dar am în continuare speranța că vom primi un sprijin financiar pe viitor pentru a putea organiza în condiții normale turneul”, a menționat principala organizatoare a competiției ce va avea loc între 4 și 12 august la bazaActiv din orașul nostru.

3 comentarii

  1. Rusine cja un turneu frumos an de an si vb aia nici asta numai doriti sa avem. in arad sa va fie rusine .Anela tot respectul pt tine mulți se cred ca o vad ca se zbate si merge prin tara cu cupa davis sau la rolland garros dar sa avem oameni asa patimasi si in politica ar merge bine tara asta

    0
    0
  2. Pai da, Consiilul Judetean finanteaza chiolhanuri culinare la Petris, si uita de sport sau de cultura ( asa a patit si Amifrans..). Asta este grija CJ si a Primariei Arad pentru sport. Nu ca ar fi ceva nou asta, dar pe zi ce trece ii intereseaza doar ceea ce le aduce imagine sau…avantaje.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button