Crisul Chisineu-Criș

Livetext barajul de promovare în Liga 3-a, ora 17,30: Petrolul Bustuchin – Crișul Chișineu Criș. UPDATE! Echipa lui Abrudean s-a bucurat pentru îndeplinirea obiectivului





Terenul din comuna Bustuchin găzduiește manșa secundă a barajului de promovare în Liga 3-a, dintre gazdele de la Petrolul și Crișul Chișineu Criș. Duelul se reia de la scorul de 4-0 pentru echipa din județul Arad

Formații:

Bustuchin: Constantinescu – M. Popescu, Crețu, Pîrvu, Marina – Stoica, Stegaru, Baros, Gavrilescu – Dumbra,  Gîlcescu.

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel, Fl, Lazăr, Maghici – Ember, Teședan, Fl. Gâlcă – Piț, Modan, Cigan.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Raul Ghiciulescu și Andrei Nicolae (toți din Timișoara).

Observatorii FRF: Grigore Tomoioagă (Râmnicu Vâlcea) și Florin Nicolaescu (Slatina).

E ora 17,15 și echipa organizatoare, Petrolul Bustuchin, încă așteaptă sosirea Ambulanței la teren. Dacă aceasta nu va fi la stadion până la ora 17,45, arbitri vor fluiera finalul și Crișul va promova cu scorul general de 7-0!

Pe de altă parte, Mihai Dinu a revoluționat puțin linia de fund a echipei sale, de unde, față de meciul tur lipsesc Cebuc (nici pe foaia de joc) și Vulpe (doar pe banca de rezerve). Din câte se pare, ambii au fost bănuiți de lucruri necurate la partida de acum o săptămână.

UPDATE 1. Meciul nu a început, dar arbitrul de centru a dat drumul la cronometru. Ambulanța mai are la dispoziție 15 minute să ajungă la taren. „Oficialii” gazdelor susțin că au plătit o Ambulanță și ar avea și dovada, așa că această manșă secundă s-ar putea decide la comisiile federale.

UPDATE 2. Jucătorii Crișului au ajuns în zona rezervată celor aproximativ 20 de suporteri veniți de la Chișineu-Criș și i-au aplaudat. La  rândul lor, au primit aplauze.

UPDATE 3. Interesant este că arbitrul de centru a ieșit pe teren la ora 17,15, s-a uitat încă odată în direcția unde ar fi trebuit să fie parcată Ambulanța și s-a întors la vestiar fără să fluiere începutul și finalul meciului. Ambulanța a ajuns, totuși, la teren în jurul orei 17,55, însă după sfertul regulamentar

UPDATE 4. Crișul a acceptat să joace un amical dacă tot s-a deplasat până la Bustuchin. Arbitrează Remus Lung, secundul celor de la Criș. O parte dintre suporterii Petrolului au părăsit terenul printre fluierături și injurii la adresa conducerii echipei gazdă.

UPDATE 5. Baros a deschis scorul pentru Bustuchin în amicalul ce a început în jurul orei 17,50.

UPDATE 6. Crișul a egalat în amical, prin Cigan: șut de la 18 metri, lateral stânga

UPDATE 7. Amicalul dintre cele două formații s-a încheiat după o oră cu scorul de 1-1. Chiar dacă nu sunt 100% siguri de decizia Comisiei de Etică și Disciplină a FRF cu privire la rezultatul manșei secunde, cei de la Crișul simt că și-au îndeplinit obiectivul, promovarea în Liga 3-a. S-au și bucurat alături de suporterii lor la final.









7 comentarii

  1. Mai mare circ nu putea sa fie, păcat de acei suporteri care au plecat la drum pe buzunarul lor! Mare conducător esti Prezidente in declarați…

    0
    0
    1. Sint de acord, edilii locali si conducerea clubuluii,puteau pune „mana de la mana” sa scoata 1000 euro pentru un autobus gratui , pentru suporterii fideli ai echipei. Asa,..miroase a …incompetenta si dezinteres.

      0
      0
  2. Logic, asa , fara joc …a fost ..si .fara emotii. Nu e vina aradenilor. si nu pot crede ca FRF ar putea da alt verdict…decit…..0-3. In rest gazdele sa se judece cu cei cu salvarea, pentru prejudicii. Nimic nu poate sterge meritele celor de pe CRIS. B R A V O !!!

    0
    0
    1. Noroc ca nu ati jucat cu sebisul … ca ei sunt experti pe la comisii si se rejuca meciul …. bravo cris !!! Liga a III -a !!!

      0
      0
  3. La noi e div.A și restul o încercare de a o copia .Amatori cu legitimații de fotbaliști și conduceri de cooperative obștești.

    0
    0
  4. mai experti ca Jila de la CERMEI? Nu cred ca este cineva mai bun ca el la manipulari! HAI CRISUL ,sper sa nu faceti figuratie prin Divizia C1

    0
    0
    1. Iar ai aparut? E in deratizare clinica de zambareti care te gazduieste? Indiferent de subiect, tu ajungi la Cermei! Esti dus rau! Ia tratamentul prescris si poate ai sa te faci bine…sau nu!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button