Sporturi de contact

CS Universitatea Arad a luat „argintul” la Cupa României de judo rezervată seniorilor! Podelenczki – pe prima treaptă a podiumului la individual





Dacă la „europenele” de juniori, de la Sarajevo (Bosnia Herțegovina), David Nagy lua bronzul cu echipa României, în cealaltă parte a țării, la Iași, cinci judoka ai CS Universitatea Arad urcau pe podiumul de premiere la Cupa României rezervată seniorilor. Apoi, fiecare dintre ei și-au adus aportul la câștigarea medaliei de argint la concursul pe echipe, atât la masculin, cât și la feminin.

Revenind la concursul individual, Lorena Podelenczki a luat aurul la categoria 70 kg, iar colega sa de la Oradea, transferată la CS Universitatea, Patricia Petraș a pierdut doar finala la categoria 57 kg. Băieții prezenți pe podium au fost: Emeric Bogoș (locul 2, 73 kg), Dușan Mraz (locul 3, 73 kg) și Robert Nagy (locul 3, +100 kg). În fine, Dan Mraz a ieșit al cincilea la categoria 66 kg.

În orașul celor 7 coline s-au mai luptat și doi sportivi de la CSȘ Gloria. Cadeți fiind, Radu Stana (73 kg) și Andrei Țolea (81 kg) nu au reușit să se bată pentru primele locuri, ci au terminat pe locurile 5, respectiv 7.

„Rezultatele sunt foarte bune, sportivii m-au surprins și pe mine. Echipa Universității Aurel Vlaicu a ieșit pe locul 2, imediat după puternica școală a celor de la Liberty Oradea și înaintea echipei gazdă, de la Iași”, a spus profesorul Mihai Telechi, conducătorul delegației arădene în Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button