Minifotbal, futsal

Extratereștrii le-au venit de hac și celor de la Luciano, Premierul rămâne în viață cu o revenire spectaculoasă de la 0-2





Turneul final de mini-fotbal e în plină desfășurare la Alba Iulia, cu ambele echipe arădene având treabă în Grupa C. Până acum, ambele au avut același naș, Extratereștrii Bistrița, pentru care evoluează printre alții foștii prim divizionari, Nalați, Costin, Chibulcutean sau Hlinca.

După ce, dimineață, au trecut cu 2-0 de Premiere, prin reușitele lui S. Rus și Budecan, bistrițenii le-au stricat debutul și celor de la Luciano. Formația transilvăneană a început foarte bine și senzația era că va avea un meci ușor. Mai ales după ce Nalați a deschis scorul cu un șut de senzație, bară gol. Însă, arădenii au ripostat rapid și doar paradele excepționale ale portarului Pasztor au făcut ca scorul să nu se întoarcă până la pauză. Totuși, Luciano a reușit să egaleze la o acțiune în viteză și un șut pe lângă portar, din partea lui Sergiu Popa. 1-1, la pauză. În partea a doua, Sebi Rus a făcut 2-1, iar Pasztor a scos tot ce se putea scoate, astfel că echipa din Bistrița are șanse mari de a ajunge în sferturi, după două succese din tot atâtea partide.

De la aceeași oră (15), dar pe terenul alăturat al bazei Fair-Play, a evoluat și Premierul în cel de-al doilea său meci de la Alba Iulia. Borussia Hermannstadt s-a dus la 2-0, însă arădenii au refuzat să moară și au reușit o revenire de senzație. Norbi Varga a redus din diferență, iar Flavius Pavel a egalat din penalty când mai erau 3 minute de joc. „Remontada” a fost completată cu 20 de secunde înainte de ultimul fluier de Alin Gligor, care a trimis din voleu, la colțul lung, după cornerul bătut din dreapta de Al. Pavel. „Fiindcă am bătut, zicem noi, cea mai bună echipă din grupă păstrăm șanse de calificare în sferturi”, spune de fostul căpitan al UTA-ei.

Ambele echipe arădene mai intră pe teren și în această seară, de la ora 20, după cum urmează:

Borussia Hermannstadt Sibiu – AC Luciano

FC Premiere – TIV All Stars Târgoviște

Clasamentul după primele două runde ale Grupei C

FOTO: sportulbistritean.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button