Minifotbal, futsal

Seară neagră pentru Premiere și Luciano la Alba Iulia, echipele arădene joacă un derby trist mâine dimineață!





După trei etape din Grupa C a turneului final de mini-fotbal, de la Alba Iulia, Premiere și Luciano sunt pe ultimele două locuri în clasament.

După eșecul de dimineață (0-2 cu Extratereștrii Bistrița), băieții lui Anca păreau să-și revină odată cu succesul de moral, 3-2 (de la 0-2) cu Borussia Hermannstadt, însă confruntarea cu TIV All Stars Târgoviște a fost un fiasco total. Formația din Cetatea Chindiei s-a impus cu 3-0 și o trimitea pe penultimul loc în clasament pe FC Premiere.

De altfel, cealaltă echipă arădeană i-a salvat pe Varga et. comp. de „lanterna roșie”, după ce a pierdut și cel de-al doilea joc în grupă. Luciano a fost învinsă de Borussia Hermannstadt cu 4-2, golurile teamului de pe Mureș fiind reușite de C. Poiană și R. Ardelean. În ultimele minute, „alb-negrii” au jucat cu un om în minus după eliminarea lui Pantea, dar și cu Sergiu Popa între buturi în încercarea de a agăța măcar egalul. Nu a fost să fie și Luciano bifează al doilea eșec din tot atâtea întâlniri.

Mâine, la ora 11, e programat derby-ul arădean, orice calcule părând inutile, atâta timp cât configurația clasamentului e următoarea:

Tot mâine, de la ora 16, Luciano joacă și în ultima etapă, cu TIV All Stars Târgoviște, în timp ce Premierul e spectatoare.

2 comentarii

  1. Trist dar asta e adevarul fotbalul arădean sa prezentat slab ,până la urmă ce folos ca termini pe 1 în arad cand mergi pe tara esti la coada ,sa nu uitam ca premiere erau pe locul 2 chiar pierzând 3-2 în tur meciul direct cu marcos ai lui bozian până când sa liniștit campionatul după retragerea lui mavros

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button