Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Premiere și Luciano și-au încheiat aventura la finala de mini-fotbal încă din faza grupelor





Grupa C a turneului final din Cetatea Unirii s-a dovedit prea puternică pentru formațiile arădene de mini-fotbal. Premiere și Luciano au încheiat pe ultimele locuri și părăsesc prematur competiția.

Lucrurile erau complicate încă după ziua de ieri, când doar un ideal joc al rezultatelor mai putea salva de la eliminare una dintre cele două formații. După partida directă din această dimineață, doar formația lui Flavius Măduța și Radu Anca mai avea ceva speranțe, însă acestea aveau să se risipească după ultima rundă. Nici măcar unul dintre cele două rezultate de care aveau nevoie, nu le-au ieșit campionilor de la DeSavoia.

Borussia Hermannstadt a remizat (3-3) cu Extratereștrii Bistrița, ambele echipe mergând la braț în sferturi, în timp ce Luciano a pierdut și cu TIV All Stars. Scorul a fost 2-0 pentru târgovișteni, dar S. Popa a avut un gol valabil nevalidat de arbitri la 0-0, Poiană, S. Ardelean și Kocsis ratând alte ocazii mari. „Suntem dezamăgiți de cum a decurs acest turneu pentru noi, meciul cheie fiind aseară pentru noi. Am condus cu 1-0, jucam bine și, dintr-o dată, s-a rupt totul. Am luat două goluri într-un minut, am mai suferit și o eliminare și aia a fost. Astăzi am fost nevoiți să jucăm și fără Pantea sau Iovu și am pierdut pe linie. Nu e nimic, o luăm de la capăt, încercăm să ne calificăm din nou la anul la finală și să ne mobilizăm și mai bine”, a spus Lucian Hrincu, „creierul” celor de la AC Luciano.

Deși a strâns 6 puncte în grupă, Premierul părăsește și ea Cetatea Unirii după faza grupelor. „Poate, dacă am fi avut programate altfel meciurile, să jucăm și noi câte două pe zi, reușeam să ajungem în sferturi. În mare măsură, calificarea am pierdut-o aseară, când eram deja cam obosiți în fața echipei din Târgoviște. Asta e, a fost prima noastră participare printre cele mai bune 20 de echipe de mini-fotbal din țară, iar vara viitoare vrem să ne întoarcem mai puternici”, a menționat Alin Gligor, căpitanul celor de la Premiere.

Finala turneului de mini-fotbal continuă cu faza sferturilor chiar în această seară, după cum urmează:

FC Hermannstadt – Dream Team Târgu Jiu

MAV Sports Timișoara – Condor Fortuna Friends Buzău

Extratereștrii Bistrița – Tanzmannschaft Bucuresti

Borussi Hermannstadt – Dia Guard Divino Zalău

Semifinalele și cele două finale sunt programate mâine.

FOTO: sportulbistritean.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button