UTA AradzTOP ARTICOLE

S-au parafat primele transferuri: Benga, Cubleșan, Pop și Vădrariu sunt noii jucători ai UTA-ei! Țurcan și Avram au pierdut „trenul”





După trei săptămâni de pregătire, dintre care una parcursă în regim de cantonament, plus amicalul din această dimineață (2-2 cu Elore Bekescsaba), UTA a parafat primele achiziții estivale. Vorbim despre doi fundași, un mijlocaș și atacantul sosit în urmă cu două zile la Arad. „Am semnat contracte cu Benga, Vădrariu, Cubleșan și Pop, urmează și ceilalți. Dintre cei care au jucat astăzi, am renunțat doar la portarul Țurcan, după ce, bineînțeles, ne-am sfătuit și cu antrenorul Dan Țapoș. Au venit ceva bani, de aceea am și reușit să semnăm primele contracte, mai vin și alți bani și vom reuși să facem un lot competitiv. Nu știm dacă va mai veni atacantul din Republica Moldova (n.a. Onofrei), acum că prietenul lui, portarul Țurcan, va pleca”, a spus la finalul partidei cu maghiarii Marian Costea, team-managerul „Bătrânei Doamne”.

Ulterior, conducerea clubului l-a informat și pe atacantul Alexandru Avram că nu corespunde așteptărilor. De altfel, fostul „vârf” al Dunării Călărași nu a fost utilizat deloc de Ionuț Popa, care a și lăsat să se înțeleagă după ultimul fluier al testului cu Elore că: „Vom vedea dacă Pop și Avram se vor lupta pentru același post”. Așadar, acest lucru nu se va mai întâmpla în „alb-roșu”, acolo unde Alex Pop îl are – deocamdată – concurent pe post doar pe David Popa.

Alături de Albert Stahl, Popa a acuzat ușoare probleme medicale și nu a luat loc nici pe bancă cu Bekescsaba. În schimb, antrenorul „roș-albilor” a dat de înțeles că nu ar dori să conteze în sezonul următor pe A. Iuga și Prună.

Apoi, cei aproximativ 150 de spectatori curioși de fața echipei arădene, nu au avut ocazia să-i vadă la lucru nici pe fundașul Opriș și mijlocașii Enescu și Matei. Primul acuză dureri la genunchi, iar ultimii doi probleme de ordin musculare. De altfel, Cristinel Matei s-a cerut pe margine după ce efectuase o parte a încălzirii dinaintea amicalului de azi, Ionuț Popa apelând la Petra pentru rolul fotbalistului din spatele „vârfului”. „Sunt jucători cu probleme medicale, unii au resimțit efortul depus, alții sunt mai sensibili muscular. Astăzi, aș fi vrut să-l văd pe Petra în altă poziție, să-i am pe teren și pe Opriș, Matei sau Enescu, jucători care sper să rămână la echipă pentru că ar întări mult lotul”, a mai spus „Mister”.









7 comentarii

  1. adica renunti la hlistei si buia si aduci pe cublesan si vadrariu?! noa stii ce? mai mearga satana la uta nu io

    0
    0
    1. Toată lumea știe…. știu și cei de la conducerea UTA.ei de acuma…. de aia îi dă mână liberă la adus de jucători no name și reșapați ca dă își mai completeze salariul…. Costea pe ce post e acolo???? Cei din conducere aveau nevoie de el? Cei care Au plecat stiau ei ceva…. bravo Toma și Jorza ca nu au pus botul la combinatiile de tip jegos care se practica acuma la UTA.
      Cel care se intitulează #suporter și care comenteaza e un nimeni… pentru că dacă există moderare la comment.uri individul acela trebuie blocat for ever! Altă data ziceam di credeam in sloganul Hai UTA! Noi nu dăm niciodată înapoi! Aiurea… Totul e o greață imensă si lături!

      0
      0
        1. Nu va mai contraziceti a proasta!Nu este nici un secret ca Popica este mester la „butoane”,daca are o conducere „bazata”,care sa il sustina din spate,mai mult sau mai putin discret.
          Nici ca se spune(doar) ca este antrenor „comision”…Ghinionul nostru ca a existat acel episod cu „haina de blana”,pe care nici un UTA-ist adevarat nu il uita si nu il iarta!In rest hotul neprins,este negustor cinstit…
          Sau chiar atat de puri ne pretindem,incat credem ca UTA nu a participat si la alte blaturi?Nu me refer decat recent,dupa salvarea matematica, rusinoasa de la directia Liga a 3-a,pe frunte!
          Cine era de fapt partenerul numarul 1 de blaturi cu UTA?Nu cumva CFR CLUJ?,de radeam si noi,dar si o tara intreaga?
          Tristetea este ca in fotbalul romanesc si in Romania in general,mori cu cinstea de gat!
          Hai sa fim seriosi…daca UTA,ar promova per-absurd,prin niste mici „artificii”,ar mai latra unii,pe aici,sau ar fi toti mari UTA-isti?
          Adevarul este pe undeva pe la mijloc!
          DAR UNA ESTE CERTA:Acum Mister Moustache Popa,taie si spanzura,isi face lotul,pregatirea,absolut totul!Are girul faraonului,are sustinerea conducerii,asa ca… si prin consecinta,acum e acum,daca vrea sa se revanseze fata de noi,aradenii,in general….
          Ma repet:atat cat timp cat isi da interesul pentru UTA si vad ca la tot ce o inconjoara,nu l-am injurat si nu il voi injura….
          Mingea este in terenul sau!Ma rezum la HAI UTA!!!!!!!!

          0
          0
  2. O asemenea afirmatie ar trebui dovedita, pentru ca este si jignitoare si presupune coruptie. mai bine spune-ne tu, un jucator „sunat de tine” care ar fi cotizat la Iasi. ma mir ca se permit asemenea postari

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button