Șoimii LipovazTOP ARTICOLE

Burlă – noul fundaș stânga al Lipovei! „Șoimii” și-au reluat pregătirile cu două absențe motivate și utistul Savin printre noutăți





Șoimii Lipova e cea mai grăbită divizionară terță arădeană. Antrenorul Flavius Sabău a pus punct vacanței cu un prim antrenament condus la Mândruloc în formulă aproape completă. Au lipsit motivat cei doi Popa, noua achiziție Mădălin (care a avut atribuții de naș în weekend) și Sergiu (plecat în luna de miere). Celelalte transferuri, atacantul Sulea și juniorii Pașcu (ex. Becicheercu Mic) și Savin (împrumutat de la UTA) au fost și ei la reunire. Totodată, împrumuturile lui Iova și Dobrean de la Atletico au fost prelungite.

Marea noutate pentru trupa „alb-albastră” este Bogdan Burlă. Titularul postului de fundaș stânga la UTA în ultimele patru sezoane s-a despărțit defintiv de „roș-albi”, dar și de Atletico și a semnat cu „șoimii”, deși mai avea și alte oferte tentante de la Reșița sau Deva.

La reunire era așteptat și David Filip, fostul portar de 20 de ani al celor de la CSM Lugoj, însă acesta s-a pierdut pe drum pentru a doua oară în această vară și – probabil – se va renunța la el. Oricum, lipovanii încearcă să-și găsească un alt „goal-keeper” junior și va testa în acest sens mai mulți fotbaliști din Salonta (Raul Buta – portar) sau Cluj (doi mijlocași și un fundaș). „Ne mai dorim un portar junior și încă unul-doi fotbaliști Under 19 pentru teren. Urmează un ciclu  săptămânal cu 5 antrenamente și un meci de verificare. La finalul săptămânii, vom juca cu Zăbraniul pentru a ne testa toți juniorii nou veniți, dar și ultimele achiziții”, ne-a mărturisit Radu Pop, președintele lipovanilor.

Vă reamintim că lipovanii s-au despărțit în această vară de Himcinschi, Duță, Lupșe, Deta, Iliescu, Bier, I. Pașcu, Jichici și Kocsis. A mai părăsit echipa și preparatorul fizic, Bogdan Hetco, pentru divizionara secundă, Academica Clinceni și la Academia de Fotbal Pro Sport.









10 comentarii

      1. Mai dobitocule tu ai jucat fotbal văd ce comentari jignitoare faci vreau sa te cunosc și cereți scuze la toată lumea pe care tu ai jignit o……Cred ca nu ai caracter. ….informativ poate ști câte oferte a avut burla de ce nu a plecat ști….. cred ca nu….Poate osa ne cunoaștem și o sa st am de vorba ca doi oameni care nu fac rău fotbalul romanesc. …O zi buna l

        0
        0
  1. Dar ce vreți sa Spune-ți , ca Lipova nu are valoare ??? Mai vorbim peste 2-3 ani când Lipova va fii peste UTA 😂😂😂

    0
    0
  2. Capul sus Bogdan Burla!Orice sut in fund este un pas inainte!
    Am fost si raman un sustinator de-al tau,de aceea iti doresc sa revii rapid acolo unde iti este locul.Esti inca foarte tanar,putini au experienta ta la aceasta varsta!
    Mult succes!

    0
    0
  3. Lipova are – ca si UTA- marele dezavantaj ca nu reuseste sa isi termine arena, daca ar juca acasa rezultatele ar creste simtitor. Cam multi au plecal, dar asa este acolo unde nu exista sector de juniori cu valoare. Lipova, geografic vorbind, este bine situata si de la Hunedoara, la Lugoj si de la Oradea si Sebis nu sint distante mari, pot fi gasiti destui jucatori buni . Despre Burla, desigur ca „orice sut in fund, duce la un pas inainte”, dar , deocamdata el o ia in jos, din B inspre C. Sper sa aiba taria de a reveni in primele 2 ligi, ca aici se joaca fotbal serios. Sper ca Lipova sa creasca, sa devina stabila in C, multi ani, sa ramana , linga Arad un loc cu fotbal bun. Succes ! Cit despre Bogdan Hetco, lipovean, de origine, el a plecat la mai bine,si profesional si salarial, are aspiratii mai inalte decit liga a III-a si nu poate fi acuzat. Succes si lui !

    0
    0
  4. Si in articolul despre Zabrani si in acest articol se declara ca sambata va fi un amical intre cele doua formatii. Dar, nu stiu de ce (doar banuiesc), nu se scrie locul de desfasurare si ora meciului. Ajuta cineva ? Multumesc.

    0
    0
  5. Mai dobitocule tu ai jucat fotbal văd ce comentari jignitoare faci vreau sa te cunosc și cereți scuze la toată lumea pe care tu ai jignit o……Cred ca nu ai caracter. ….informativ poate ști câte oferte a avut burla de ce nu a plecat ști….. cred ca nu….Poate osa ne cunoaștem și o sa st am de vorba ca doi oameni care nu fac rău fotbalul romanesc. …O zi buna l

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button