Crisul Chisineu-Criș

Crișul s-a înscris oficial în Liga 3-a și e în negocieri cu UTA pentru câțiva juniori





Deși mai erau 6 zile până la expirarea termenului de înscriere a divizionarelor terțe în ediția de campionat 2018-2019, Crișul a rezolvat totul încă de azi. După ce Comisia de Etică și Disciplină a anunțat pe site-ul FRF decizia cu privire la returul barajului de la Bustuchin (”În baza art. 83/1/b coroborazt cu art. 86/12 din RD raportat la art. 54 din ROAF cu aplicarea art. 34 RD se sancționează CS Petrolul Bustuchin cu Forfait, 3-0 în favoarea echipei CS Crișul Chișineu Criș și i se aplică o penalitate sportivă de 1100 lei”), campioana județului Arad și-a pregătit dosarul și l-a depus la Casa Fotbalului chiar de managerul clubului, aflat în drum spre mare. „Suntem înscriși oficial în Liga 3-a, sperăm într-o comportare cât mai bună”, a transmis Daniel Cherecheși.

Deocamdată, nou promovata a oficializat doar transferul portarului Dalin Munteanu, dar a demarat negocieri și cu alți fotbaliști. Ca și restul divizionarelor trei arădene, Crișul a apelat la UTA pentru câțiva juniori, iar Lezeu și D. Lazăr par ca și acontați de gruparea „alb-albastră”, însă mai sunt discuții și pentru alții.

Dar, și la capitolul plecări sunt noutăți. După Fl. Lazăr, Morariu, Drăgan și Covaci, Crișul Chișineu Criș nu i-a mai prelungit contractul nici lui Mădălin Tomuț. Totodată, Cristian Cigan are o ofertă tentantă din Ungaria și încă nu și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu teamul lui Abrudean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button