UTA Arad

„Roș-albii”, la al doilea amical al verii: Ripensia – UTA se joacă mâine, la Bekescsaba





După cinci zile pline de antrenamente în mini-stagiul de pregătire de la Arad, utiștii sunt liberi astăzi, dar mâine revine pe teren cu al doilea amical al verii. „Roș-albii” o înfruntă pe Ripensia în Ungaria, la Bekescsaba, acolo unde timișorenii s-au cantonat de ieri până pe 16 iulie.

Partida va începe la ora 17, Ionuț Popa urmând să se mai edifice asupra câtorva fotbaliști care nu au semnat încă înțelegeri cu „Bătrâna Doamnă”. În această categorie nu se încadrează și Cristinel Matei, mijlocașul de 22 de ani venit de la Astra II, care și-a legat și el destinele de teamul arădean.

Dacă UTA a remizat (2-2) cu Elore Bekescasaba în primul test estival, formația lui Ciprian Urican a bifat deja două succese din tot atâtea partide amicale. În primul dintre ele, „Ripi” a trecut cu 7-0 de Progresul Ciacova (locul 9 în Liga a IV-a Timiş) și 3-1 de Pobeda Dudeștii Vechi (locul 5 în Liga a IV-a Timiș). Mijlocașul Anghelina, portarul Păduraru și juniorii Monea și Tineiu sunt noutățile certe ale timișorenilor în această iarnă.

2 comentarii

  1. Ne apropiem de miezul amicalelor și vom cunoaște formula aproape de ce vom vedea etapa prima. Ne dorim un portar cu un CV mai pe măsură. Împreună cu Bodea vor da siguranță . Pot fi sosiri și de la A dacă se rămâne fără contracte. Pentru noi asta e Mondialul. Hai UTA !!

    0
    0
  2. Ei vedeti d-le Gavrila…..de asta mi-e mie teama…..”daca raman fara contracte”!!!!
    Oare din ce cauza visam din nou cai verzi pe pereti?Din ce cauza vrem din nou refuzatii altora?
    Din ce cauza nu se lucreaza la un lot de jucatori care sa formeze un nucleu,o echipa rodata cu relatii si automatisme de joc,cu rezerve pe masura,ca in cazul accidentarilor sau a suspendarilor,sa nu fie nevoie de improvizatii?
    Sa vedem pe ce si de unde, bani, ne bazam,sa nu mai vedem contracte scurte,abia apoi sa ne dorim pretentii.Poate ca pana atunci da D-zeu si Stadionul UTA,gata….
    Sa fim mai realisti,sa nu visam etaje superioare,ca atunci cand ne impiedicam si cadem,sa nu ne doara atat de tare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button