Minifotbal, futsal

„The Avengers”, campioni la turneul de minifotbal organizat de Zilele Sântanei





Pentru al patrulea an la rând, cu ocazia Zilelor Orașului Sântana, primăria și echipa CS Unirea au organizat un turneu de minifotbal la care au participat opt echipe. Acestea au fost împărțite în două grupe, după meciurile disputate rezultând următoarele clasamente:

Grupa A

  1. The Avengers 9p
  2. Extrem Boys 6p
  3. Sintea Mică 3p
  4. FC Micălaca 0p

Grupa B

  1. Young Boys 9p
  2. FC Spartanii 6p
  3.  FC ADFS 3p
  4. Viitorul Caporal 0p

Au urmat semifinalele, unde The Avengers s-au impus cu 5-2 contra celor de la FC Spartanii, iar Young Boys a învins cu 3-1 pe Extrem Boys. Aceștia din urmă aveau să-și adjudece locul 3, după 5-2 cu FC Spartanii. Finala nu a avut istoric, căci The Avengers le-a administrat un sec 7-0 celor de la Young Boys.

Cătălin Martin, component al trupei câștigătoare și-a păstrat titlul de „cel mai bun jucător” primit anul trecut, în timp ce portarul turneului a fost declarat Ciprian Matiș.

Printre premiile oferite la turneul organizat de prof. Cătălin Puia s-au numărat cupe, mingi de fotbal și diplome. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Cornel Grligor, viceprimarul orașului Sântana.

Și judoka pregătiți de Sebastian Rus au avut un rol activ la Zilele Orașului Sântana. Sportivii au urcat pe scenă pentru o scurtă demonstrație, dar și pentru a fi premiați de Primărie.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button