Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Berar și Berari, primele achiziții estivale ale Ineului! Iaroș și Georgiu – pierderi importante la nivelul experienței





Divizionara a patra din Țara Zărandului a intrat în cea de-a două săptămână de pregătire estivală. Cristian Sculici a făcut și primele mutări la nivelul lotului de jucători, iar acestea îi vizează pe doi foști fotbaliști ai Cermeiului.

Unul dintre ei, Florin Berari, vine direct de la divizionara a treia, în timp ce Ciprian Berar a activat la Șimand după promovare „alb-roșiilor” în Liga 3-a. Vorbim despre doi mijlocași, deși Berari a mai evoluat și ca fundaș dreapta sau atacant. Ineuanii s-au mai orientat și spre doi juniori de la Voința Cetate, campioni județeni în Bistrița. Ionuț Pop e portar și are 19 ani, iar Denis Țuțura e mijlocaș dreapta născut în anul 2001. De la Șiria s-a mai întors din împrumut și Marius Dodu (17 ani).

La aproape 39 de ani, fundașul Dușan Iaroș dorește să agațe ghetele în cui, iar mijlocașul Vasilică Georgiu e și el ca și plecat de la Ineu. Totodată, mai rămâne de clarificat și situația atacantului Remus Păcurar. „În principiu, mai avem nevoie de cel puțin unul-doi jucători cu experiență, între care neapărat și un fundaș central. O să le dăm continuitate și juniorilor care au făcut o figură frumoasă la faza semifinală, va fi un an important pentru mulți dintre ei”, a menționat Cristi Sculici, ajutat pe banca „alb-albaștrilor” de  Dacian Balaci.

Printre adversarii din meciurile amicale pentru ineuani se numără: Curtici, Sântana, Socodor, Mădăras (Bihor), Brad (Hunedoara), Fortuna Becicherecu (Timiș), UTA Under 17 și Sebiș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button