UTA AradzTOP ARTICOLE

Backup pentru „Motorul”: Utiștii iau în calcul varianta de a începe campionatul la Sânnicolau Mic





Noua stagiune a ligii secunde debutează pe 4 august, urmând ca la începutul săptămânii viitoare UTA să afle ordinea în care-și va înfrunta adversarii. Totodată, arădenii vor ști dacă sunt organizatori în prima etapă sau vor juca acasă de abia pe 10-11 august. Fiindcă data la care „Motorul” va fi bun de joc este incertă, „oficialii” Bătrânei Doamne intenționează să omologheze terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic.

De altfel, pregătirile au demarat și ele au fost vizibile încă de la amicalul de sâmbăta trecută, cu Elore Bekescsaba. A fost instalată o tribună mult mai încăpătoare și – probabil – vor mai fi aduse și alte corpuri mai mic, în așa fel încât să existe în jur de 1000-1100 de locuri. Mai trebuie bifate și alte criterii, dar sunt șanse să se poată juca, bineînțeles provizoriu, o etapă, două, pe „Banatul”.

Mai departe, rămâne de văzut care va fi și politica de vânzare a abondamentelor a „roș-albilor”, atâta timp cât nu se știe exact când se vor deschide porțile arenei „Motorul”. Cert este că e puțin probabil ca UTA să mai plece din Arad și în noul campionat, Sânnicolau fiind un cartier al municipiului.









21 comentarii

  1. Imi place ca s-a punctat faptul ca Sannicolaulic e cartier al Aradului
    Cu ochiul liber nu prea iti dai seama ce-i drept, pare mai mult un sat sau o comuna

    0
    0
  2. Pai daca s-a optat acum,totusi pentru Sannicolaul Mic,din ce cauza s-a mers la Siria?Nu se putea de la inceput aici?
    Da-i Doamne romanului mintea de apoi…..!!!
    In schimb,sa ne fereasca sfintii de ploi,la meciurile de acasa,pentru ca terenul Banatul devine Mica Venetie si fostul Motorul este mic copil!

    0
    0
  3. UTA se ingroapa in…provizorate. Provizoriu , a jucat la Siria, tot provizoriu va juca in Sanicolaul Mic, dupa care va trece, pe Motorul… „definitiv -provizoriu”- pina i se termina Arena din Calea Aurel Vaicu-aceasta provizoriu nu se stie cind va fi gata.Lotul actual este provizoriu,contractele jucatorilor au fost provizorii ( 50-50%, sau pe un an), obiectivul pentru anii viitori este…provizoriu necunoscut,…etc, etc. Tot provizoriu si SCUTA tace….(‘tematic”)

    0
    0
  4. Sunt curios daca vor fi primele meciuri cu Poli , U Cluj sau Petrolu unde ii vor tine pe suporterii rivali . Probabil ca iar afara din stadion…..jalnic.

    0
    0
    1. Ia si calculeaza cat inseamna maxim 5% din 1000 locuri si vei vedea cum pentru 50 de suporteri adversi se vor gasi locuri.

      0
      0
      1. Se poate parca un autobuz casat,in spatele portii dinspre sosea si gata peluza pentru suporterii lui Poli!Nimic mai simplu!:-))))))

        0
        0
  5. Din pacate am fost pacaliti de galateni , eu am patito cu ei , am scris acu vreo 3 – 4 saptamini si am fost contrazis , inca odata va spun mai ordinari si escroci ca ei nu gasesti !

    0
    0
    1. Asa cum polul frigului e pe la Miercurea Ciuc sau Intorsura Buzaului, o fi Galatiul polul escrocilor???. Cu asemenea idei sa nu ne mai miram de nimic.

      0
      0
      1. Pelin e singurul care intra pe sportarad doar sa critice comentariile altora :)) ce viata trista trebuie sa ai,get a new one

        0
        0
        1. Comentariul tau e primul pe care il apreciez.???. Nu cred ca ai nicio piedica in a lauda comentariile, asa ca da-i inainte, fericitule!

          0
          0
        2. Nu critic pe nimeni, doar ma mir ca in secolul asta unii mai gandesc asa. Dar e libertatea lor sa imparta oamenii in buni si rai, dupa locul nasterii.

          0
          0
  6. iar incepi caracterizari pe criterii zonale?Daca erau aradenii de la Tehnodomus,Sylco-Trans sau Paniprod era mai bine?
    Altfel se pune problema!A verificat cineva firma galateana,ce lucrari a mai facut,pe unde si in ce conditii de licitatii?

    0
    0
  7. Toata lumea, interesata de UTA-la suporteri, ma refer- are nemultumiri si nedumeriri, vizavi de cum se lucreaza la gazonul de pe Motorul. Eu cred ca cineva ( clubul are cel mai mare interes, dar si primaria) trebuie sa aiba , la teren , o persoana care sa supravegheze care sa noteze,sa fotografieze, sa filmeze , cum se face lucrarea. mai tarziu, va fi prea tarziu. Nu trebuie acceptat ca o persoana a firmei din Galati sa nu fie prezenta zilnic la „locul faptei”. Avea dreptate ionut Popa ca denivelarile nu se pot compensa cu materiale puse intre straturi, pentru ca vor fi multe zone in care crampoanele intra diferit in teren si vor fi accidentari. Cred ca si SCUTA ar putea face ceva (prin prezenta acolo). In rest sa asteptam momentul cind UTA ve reveni in Arad, ca linga suprterii ei va fi „mai cald si bine”.

    0
    0
  8. @Cosmin(e),mereu tacerea este de aur!Asa ca SCU=Mucles total!Ei bat din gura doar cand interesul nu li se potriveste,sau cand nu au pe cine injura,sau sa tradeze UTA si daca le iese,sa o si saboteze!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button