Fotbal judetean

Chiar și fără Capătă, Sântana nu vrea să renunțe la locul de pe podiumul Ligii a IV-a! „Uniriștii” o găzduiesc pe ACS Poli în amical





Teoretic, după promovarea Crișului, favorită pentru câștigarea titlului de campioană în Liga IV-a devine ocupanta locului secund. Aceasta este Unirea Sântana, echipă ce s-a reunit de câteva zile tot sub comanda lui Dan Cuedan, unul dintre cei mai bine cotați antrenori arădeni.

Schimbările la nivel de lot sunt puține, gruparea „roș-neagră” renunțând doar la Alex Capătă. Golgheter al echipei, fostul utist a avut unele ieșiri ce nu au putut fi tolerate de „uniriști” și: „Am reziliat contractul de comun acord. În rest, nu a mai plecat nimeni, iar ca și achiziții deocamdată nu e nimic concret. Avem câteva discuții, cele mai avansate fiind cu portarul Alex Mitrea, ce a apărat la Cermei, dar aparține Ineului. Obiectivul rămâne o clasare în primele trei locuri”, a explicat Cătălin Puia, președintele celor din Sântana.

Ieri, Unirea a disputat și un prim amical în perioada de pregătire estivală. UTA Under 17 a condus cu 2-1 până în ultimele zece minute, dar „roș-negrii” au întors partida la 4-2.  Juniorii Olteanu și Stanciu, acesta din urmă autor al unui hattrick, au fost marcatorii teamului lui Cuedan.

Unirea Sântana va juca și în weekend, mai precis sâmbătă, cu proaspăta prim-divizionară județeană, Podgoria Pâncota. Apoi, Peia et. comp. le vor mai întâlni în ordine pe: CS Ineu (18 iulie),  ACS Dumbrăvița (21 iulie),  Național Sebiș (25 iulie), ACS Poli Timișoara (28 iulie), Crișul Chișineu Criș (4 august).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button