Șoimii Lipova

Lipova merge pe juniori în poartă: A semnat ex. lugojeanul Filip! D. Rusu e testat de Dinamo





Plecarea lui Adelin Iliescu la Oțelul Galați i-a lăsat puțin descoperiți pe lipovani, care-și doreau să continue cu talentatul junior între buturi. Până la urmă, schimbarea regulii Under la nivelul Ligii a 3-a le-a permis „șoimilor” să apeleze și la un portar născut în anul 1998, identificat la Timișoara. Revenit din împrumutul de la CSM Lugoj la ASC Poli, David Filip a fost direcționat la echipa pregătită de Flavius Sabău, urmând să intre pe mâna lui Cătălin Bujor. Fostul utist s-a ocupat și stagiunea trecută de pregătirea portarilor, fiind gata să intre și el în luptă când situația o cere. „Filip e jucătorul nostru până în vara anului viitor. Va mai veni un alt portar junior în probe, din Sânicolau Mare, în principiu ne dorim să câștigăm și în acest an un senior în teren”, ne-a mărturisit Radu Pop, președintele „alb-albaștrilor”.

David Filip (20 de ani) are un frate geamăn, Daniel, care a jucat și el la Lugoj în stagiunea trecută ca fundaș lateral, iar ex. dinamovistul Steliano, actualmente la Hajduk Split, e fratele mai mare al celor doi.

Pe de altă parte, Lipova ar putea pierde unul dintre juniorii care și-au câștigat încă din returul sezonului trecut un tricou de titular. Denis Rusu (17 ani) susține probe la juniorii lui Dinamo și ar putea rămâne la București dacă oferta „câinilor” e una bună.

Și tot legat de aripa tânără a echipei, aceasta va fi testată în cadrul primului amical al verii, sâmbătă, la Zăbrani. Sabău are de urmărit câțiva jucători sosiți în probe de la începutul săptămânii, iar un meci cu revelația primăverii trecute în fotbalul județean este binevenit.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button