UTA 2002 e chemată să țină ștacheta sus la Elite Under 17, iar bazele se pun la Mallnitz: „Cel mai mult vom lucra la relațiile de joc”

UTA 2002 e chemată să țină ștacheta sus la Elite Under 17, iar bazele se pun la Mallnitz: „Cel mai mult vom lucra la relațiile de joc”

Echipa lui Sandu Gaica și Adi Ungur au avut un an bun în Liga Elitelor, la categoria de vârstă Under 17. Ștafeta va fi predată UTA-ei 2002, care va încerca să-i calce pe urme sau cel puțin să țină ridicată ștacheta.

De altfel, de astăzi, cele două echipe se pregătesc împreună în Austria, la Mallnitz, pentru un un sezon cât mai bun. UTA 2001, cel mai probabil la nivelul Ligii a 3-a, iar grupa de 2002 la Elite Under 17. „Ne va prinde bine acest cantonament, avem condiții bune, un teren bun. Cel mai mult vom lucra la relațiile de joc, avem toate atuurile să facem un sezon bun. Obiectivul este bineînțeles calificarea la Elite U17 și un parcurs cât mai bun acolo” a spus Mircea Aslău, antrenorul „puștilor” în roșu și alb.

Lotul de 22 de jucători deplasat de UTA 2002 în Austria:

Georgian Iucie, Mark Manea, Florin Măcean – portari

Alexandru Palea, Alex Râpaș, Andrei Căciulă, Darius Găină, Daniel Turc, Narcis Miclea – fundași

Bogdan Moldovan, Andrei Pană, Marian Nădăban, Alex Merca, Adrian Maier, Cristian Moldovan,  Cristian Suciu, Bogdan Irimia – mijlocași

Robert Brîndușoiu,  Albert Aslău, Adrian Nicoară, Rareș Gădărici, Casian Cleuță – atacanți

Facebook Comments
4
0

2 comentarii


  1. Astia toti sint pamant de flori..vai de capul lor..portarii de paie,jucatori de flori,ce lot de 2 lei.

    5

    10
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.