Gloria LT CermeizTOP ARTICOLE

Chiar dacă colaborarea cu UTA 2001 pare căzută, Cermeiul merge pe reîntinerirea lotului în jurul unui „nucleu” cu experiență la care se alătură și Polgar





Neavând posibilitățile financiare ale celorlalte divizionare terțe, Lunca Teuz Cermei a luat în considerare diferite colaborări în această vară. Cea cu grupa de 2001 a UTA-ei a fost aproape de a se realiza, până ce gruparea emblemă a Aradului a decis ca, în proporție de 90%, să-și refacă „satelitul” din Liga 3-a.

Așa stând lucrurile, Petre Bulza a avut discuții cu alți oameni de fotbal din Arad și este aproape să realizeze o construcție puțin inedită pentru la anul. Președintelui din Țara Sămădăilor i s-a sugerat să meargă pe reîntinerea lotului cu fotbaliști talentați pe care UTA nu se mai bazează din diferite motive, dar care ar putea rămâne la un nivel bun prin intermediul antrenamentelor și confruntărilor pe puncte de la Cermei. Fotbaliști gen: Michel Vlad, Sergiu Aldan, Dani Bulza, Flavius Rogojan, Rareș Deta, Alex Sabău, Raul Moraru și alții ar putea forma, alături de fotbaliști mai experimentați, precum Pășcălău, Mihuța, Nistor și, mai nou, Norbert Polgar (despărțit recent de UTA), plus trei-patru care urmează a fi anunțați, un lot care să țină sus steagul în Țara Sămădăilor.

Probabil, multe clarificări vor veni chiar luni, când Lunca Teuz Cermei se va reuni la Sânpaul sub comanda lui Radu Anca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button