Fotbal judetean

Obiectiv realist la Podgoria Pîncota în primul an de Liga a IV-a! Dragalina: „O clasare în primele zece echipe, o țintă realizabilă”





După decesul celor de la Șoimii Pîncota, fotbalul din orașul din Podgorie a renăscut sub forma unui club nou nouț. Podgoria Pâncota a promovat în Liga a IV-a după doar doi ani de la înființare, iar acum își propune să facă o figură frumoasă. „Reunirea lotului a avut loc marți, nimeni nu a plecat de la echipă. În principiu, ne-am înțeles cu trei jucători, însă nu au semnat încă și nu am vrea să le dăm numele. Sută la sută sigură e revenirea lui Pădurean, care a petrecut ultimul an împrumut la Șiria. Oricum, în mare vom aborda sezonul cu același lot de jucători plus cele câteva întăriri. Am creat deja o unitate a grupului importantă la Pîncota și ne bazăm pe ea”, a spus Sergiu Dragalina, președinte și căpitan al „alb-negrilor”.

Deși a coincis cu o înfrângere, primul test al verii nu a fost tocmai nereușit de pîncotani. Până la urmă, echipa profesorului Ardelean a cedat cu 5-4 în fața vicecampionilor județeni de la Unirea Sântana. Bulzan, Perța și Șandru (2) au fost marcatorii nou-promovatei, în timp ce pentru trupa lui Cuedan au marcat Ginghină, Prică, Stanciu, Istin și Adam (junior crescut de UTA, ultima oară la Felnac).

Cât despre sezonul ce demarează peste o lună, Dragalina este realist: „Obiectivul este o clasare între primele zece echipe ale Ligii a 4-a. Sper să reușim, din punctul meu de vedere este o țintă realizabilă, dar se pot schimba multe pe parcurs”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button