Pariuri sportive, gaming și casino

Cea mai tare strategie de pariuri sportive de pe forumuri de discuții



Dacă urmărești discuții despre pariuri sportive, cu siguranță că ai auzit despre strategia minutului următorului gol cu intervalele (MUG), care este probabil cea mai tare strategie de pariuri sportive.

În principiu, este vorba despre o strategie simplă. Cele 90 de minute ale unui meci sunt împărțite în 9 intervale egale:

  1. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 10
  2. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 20
  3. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 30
  4. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 40
  5. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 50
  6. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 60
  7. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 70
  8. Minutul următorului gol – Gol până în minutul 80
  9. Over 0,5. 

Aceste intervale se iau la rând până când se înscrie primul gol în meci. Pariul se plasează imediat după afișarea cotelor. Dacă nu s-a înscris în primele 10 minute, pariezi că se va înscrie în intervalul 10:01 – 20:00. Dacă nici atunci nu se modifică tabel, mizezi pe un gol în intervalul 20:01 – 30:00. Și tot așa. 

Strategie adaptată pentru oferta din România

Este o strategie cunoscută la nivel internațional, pe care pariorii români au fost nevoiți să o adapteze, în contextul în care agențiile de pariuri sportive online licențiate în țara noastră nu oferă pariuri pe gol marcat la interval de 10 minute. Sunt câțiva operatori la care se poate paria pe gol marcat din 15 în 15 minute.

Recomandarea este ca pe intervalul 00:00 -14:59 să se parieze doar pre-meci. Pentru pariurile live, sunt luate în considerare intervalele: 0:00 – 29:59; 30:00 – 45:00; 45:01 – 60:00; 60:01 – 90:00.

Câteva sfaturi

Am găsit, pe forumul site-ului comunității pariorilor online din România, sfaturile unui parior cu ani mulți de experiență în utilizarea MUG. Iată câteva dintre ele, care mi se par importante:

1. Dacă nu ai timp de așa ceva, mai bine nu mai pariezi.

„Asiguraţi-vă că veţi avea parte de timp liber suficient, linişte totală şi că nu veţi fi distras de la această activitate. E important să pariaţi meciurile cele mai bune, nu să pariaţi când aveţi timp ce meciuri găsiţi în acel moment”.

2. Trebuie să ai un buget care să acopere și o serie mai mare de pariuri necâștigătoare 

„Asiguraţi-vă de o bancă suficientă astfel încât să puteţi acoperi 10 meciuri complete”.

 

3. Este o strategie cu rezultate pe termen lung

„Jucaţi constant, răbdarea e factorul cheie în reuşita acestei strategii. Nu măriţi mizele după un eşec, dacă sunteţi la început, nu plasaţi miza 1 decât pe gol simplu, chiar dacă e cota mai micuţă. Nu vă aşteptaţi la îmbogăţiri peste noapte, strategia e făcută pentru profit pe termen lung, vă veţi da seama, dacă o jucaţi cum trebuie, după 6 luni, cât de profitabilă e”.

4. Trebuie alese doar meciuri pe care le poți vedea

„Nu se pariază pe meciuri care nu pot fi urmărite live video. O regulă esenţială pentru că e vital să se poată urmări meciul pentru a decide dacă mai merită sau nu jucat. Nu jucaţi orbeşte (…) Nu se pariază mai mult de 2 meciuri simultan”.

5. Nu e bine să te lăcomești

„Nu forţaţi toate meciurile dintr-o zi pentru un profit cât mare pentru că un număr mare de meciuri jucate înseamnă un risc mai mare de a prinde un 0-0 sau gol după ce aţi renunţat”.

Croatia goalkeeper Danijel Subasic saves the decisive penalty during a penalty shoot out after extra time during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

 

6. Potrivit statisticilor și observațiilor personale ale respectivului parior, există:

Competiții de evitat – Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Grecia, Italia (mai ales ligile inferioare), Franţa (în afară de PSG), Germania 2, Turcia, India, România, campionate din Estul Europei, Europa League…

și

Competiții favorabile acestei strategii: Germania (de departe cel mai bun campionat), Olanda (cote mici şi se mai prind meciuri slabe), Australia (nu etapele de început), Austria, Belgia, Polonia, Slovacia, campionatele arabe (Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite), Champions League (mai puţin fazele finale), calificări la Cupa Mondială și la Campionatul European. 

Îți recomand să încerci această strategie, dar să nu riști mulți bani la început. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button