Liga a 3-a

Berariu va arbitra cu Pantea și la nivelul Ligii a 3-a! Asistentul din Moroda – promovat prin Programul „Tinere Talente”





Pentru al doilea an consecutiv, un arbitru arădean se găsește pe lista promovaților prin Programul „Tinere Talente”. „Centralului” Tudor Jurcă i-a urmat în această vară „asistentul” Lucian Berariu, care i se alătura lui Sebastian Pantea, celălalt tușier din circuitul Ligii a 3-a. „Ne mândrim cu performanța lui Lucian, îi dorim de pe acum multă baftă, dar și alte promovări în cariera sa. Comisia Județeană de Arbitri Arad va sprijini mereu tinerele talente, dacă menținem media de o promovare pe an prin Programul „Tinere Talente” este foarte bine”, spune Răzvan Cadar, președintele CJA Arad.

Tânărul asistent din Moroda îi acompaniază în eșalonul terț pe „centralii” Alex Gornic, Ionuț Nicoraș și Tudor Jurcă și, după cum spunem, și pe colegul de la linie, Sebastian Pantea. La nivelul Ligii a II-a conduc partide Mircea Ardelean (la centru) și Casian Bălă și Alina Mihoc, la cele două margini. Coroana arbitrajului arădean și românesc rămâne Ovidiu Hațegan, promovat de altfel și el prin Programul „Tinere Talente” al forului  internațional de arbitri, de la Nyon (Elveția), în urmă cu 8 ani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button