Gloria LT CermeizTOP ARTICOLE

Capătă a ales Cermeiul, unde ar putea face cuplu în atac cu ex. ripensistul Matiș! „Colonia” ex. utiștilor rămâne predominantă



Terenul din Sânpaul a fost cadrul primei ședințe de pregătire a sezonului pentru Lunca Teuz Cermei. Chiar dacă a pierdut fotbaliști importanți ca Sulea, Gligor, Copil și – probabil – N. Varga și Ianc, antrenorul Radu Anca a primit destul sânge proaspăt. Unele dintre noutăți au confirmat deja la nivelul Ligii a 3-a, ba chiar și mai sus, cu mențiunea că media de vârstă a lotului a scăzut puțin.

După despărțirea de Unirea Sântana, Alex Capătă era pe cale să accepte oferta celor de la Progresul Pecica, dar mirajul revenirii în Liga 3-a l-a atras ca un magnet pe fotbalistul care a avut realizări cu UTA inclusiv în Liga 3-a. Vârful de 27 de ani, care acuză încă niște probleme de ordin medical și va intra la antrenamente începând de miercuri-joi, ar putea forma un cuplu de atacanți cu Claudiu Matiș. Timișoreanul a promovat cu Ripensia în urmă cu un an, a și evoluat în tur în Liga 2-a, pentru ca în stagiunea de primăvară să îmbrace tricoul Ghirodei.

Tot la capitolul noutăți, mai găsim un alt fost ripensist, pe portarul Victor Gârlea, dar și pe Norbert Polgar, Michel Vlad, Rareș Deta și Darius Dolga, jucători care au trecut prin curtea UTA-ei în diferite perioade. Ieșit din activitate o jumătate de an, Valeriu Mager a răspuns și azi prezent, la fel ca și Lupșe, fostul fundaș stânga al Lipovei originar din Oradea. La Cermei mai este așteptat un alt fotbalist de bandă stânga, deveanul Cornea, fiul fostului antrenor al CNS-ului.

Dintre „veterani” au fost prezenți la reunire: Pășcălău – Aldan, Cotoc, Nistor, Rogojan, Mihuța, Bondor și Bulza, la care s-au alăturat juniorii din propria pepinieră Botaș și Sztulianek. Sabău e așteptat și el la echipă, în timp ce Berari și Brândușe au optat pentru echipe de Liga 4-a. „Eu zic că vom ține steagul sus și în sezonul ce vine. Încă așteptăm un răspuns de la Norbi Varga, dar mai avem în vizor și alți jucători. Vom avea un lot mai tânăr decât anul trecut, sperăm să relansăm în fotbalul ce contează câțiva juniori sau fotbaliști de 21-22 de ani care au căzut deocamdată din lotul UTA-ei. Cermeiul a ajutat mereu echipa fanion a Aradului. A făcut-o cu Bodea și Buia în iarnă, iar acum cu Suslak”, a menționat Petre Bulza președintele formației din Țara Sămădăilor.

Săptămâna dedicată reacomodării cu efortul va fi încheiată cu un amical cu Progresul Pecica, urmând ca pe 28 iulie, după testul de la Mako, echipa „alb-roșie” să urce la Moneasa pentru cantonamentul de vară.









2 comentarii

  1. Bodea,Buia sau Suslak sunt jucatori formati la CERMEI!? vORBESTE GURA FAR DE TINE MAI JILOSULE!Mai bine ai spune pas ,nu prea te pricepi! Ne-am lamurit insa iti place tie sa ti se spuna presedintele samadailor!?Prea mare palaria ptr.tine gurbeanule!

    0
    0
  2. Lăscărică! Trebuia sa te semnezi Viorica Dancila….cred ca nu ai citit corect! ” Ca sa citez din articol: „…..a ajutat….”! Te-am ciuruit! Dom’ Semaca!
    Cat despre Capătă, este un pas inainte….spre inainte sa speram! Cand o fi cazul iti trimitem cadou, un tricou cu numele lui. Ca tricourile lui Buia si Bodea cred ca s-au retras! Pentru posteritate. Hai Cermeiu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button