Crisul Chisineu-Criș

Gligor, Siminic și Pirtea, sub comanda lui Abrudean în ziua reunirii Crișului! Săptămână decisivă pentru formarea lotului nou promovatei



Exact două săptămâni de vacanță au avut jucătorii celor de la Crișul Chișineu Criș după promovarea, la 34 de ani distanță, în Liga 3-a, a fotbalului românesc. Pentru conducerea administrativă a clubului, dar și pentru antrenorul Adi Abrudean, concediul a fost destul de activ. În primul rând, s-au pornit și – mare parte – și finalizat negocierile pentru noile contracte de joc cu jucătorii din vechiul lot, dar au și fost contactați diferiți fotbaliști, de altfel foarte cunoscuți în fotbalul arădean.

Dacă pomenim numele lui Alin Gligor, fost căpitan la UTA sau cel al lui Gabi Siminic, fost căpitan la Național Sebiș, e clar că „Știli” Abrudean mizează pentru o întărire a defensivei, în care Alin Pavel e și el punct fix, cu adevărați lideri, cu o importantă experiență competițională. Alături de aceștia, la primul antrenament a mai fost prezent și George Pirtea, fostul mijlocaș de bandă al celor de la Șoimii Pîncota (unde a mai fost coleg cu Siminic, Pavel, Gâlcă și Alin Mihai) și CS Mioveni, în Liga 2-a, dar și al lui Național Sebiș, în eșalonul terț. Din câte se pare, Ionuț Ianc preferă să rămână în fotbalul arădean și își dorește o aventură la Chișineu Criș. La fel ca și juniorul împrumutat de la UTA, Alexandru Lezeu, prezent și el la reunirea din această seară. Rămâne de văzut și care e situația portarului Dalin Munteanu, care s-a prezentat la noua sa echipă, dar încă nu-și poate relua pregătirea după operația de refacere a ligamentelor suferită în urmă cu 6 luni.

Și Cristi Cigan și-a reluat pregătirea cu Crișul, dar atacantul bihorean se află în negocieri avansate cu Szegedul, formație ce a jucat un amical cu UTA luni dimineață. „La primul antrenament al noului sezon am avut la dispoziție doar o parte a lotului pe care îmi doresc să contez în Liga 3-a. Managerul Daniel Cherecheși revine și el din concediu și va bate în cuie alte câteva achiziții. Sperăm să ne mai înțelegem cu UTA și Atletico pentru încă doi-trei juniori pe lângă Lezeu, care s-a antrenat deja cu noi, dar mai țintim și trei-patru seniori. Eu zic că această săptămână va fi decisivă pentru formarea lotului. În principiu, până sâmbătă, când jucăm și Supercupa județeană cu Zăbraniul, ar trebui să știm pe cine contăm cam în proporție de 90%”, ne-a mărturisit Adrian Abrudean.

Vă reamintim că nou-promovata arădeană s-a despărțit deja de o parte dintre foștii campioni județeni. Fl. Lazăr, Covaci, Morariu, Drăgan și Tomuț nu vor mai continua în „alb-albastru”, în timp ce în în cazul lui Cigan se așteaptă un răspuns în zilele ce urmează.









Un comentariu

  1. Interesant de tot,pentru ca UTA vrea satelit in Liga a 3-a,adica sunt acei U 19,care pe unde si apoi ai lui Sandu Gaica…Ii dai sau nu imprumut,anul acesta fara competitii?
    In primul rand iti formezi echipa satelit,daca este real,apoi mai vezi…dar si ei trebuie sa isi poata cumpara un corn cu iaurt!
    Si daca se vrea satelit in Liga a 3-a,acolo vor evolua si cei care nu prin echipa de Liga a 2-a!Adica staff intreg,conditii minime macar…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button