Crisul Chisineu-Criș

Crișul și-a luat „închizător” de la adversarul de la baraj: Stegaru revine în fotbalul arădean după experiența la Sebiș





Proaspăt promovată pe scena eșalonului trei, Crișul Chișineu Criș schimbă destul de mult la nivel de lot. Adrian Abrudean s-a despărțit deja de o serie de fotbaliști, în special din compartimentul defensiv și median, dar asta și pentru că a avut certitudinea că-i poate înlocui cu alții.

De exemplu, prin plecările lui Teședan sau Ember trebuia acoperită zona centrală a liniei de mijloc, cu un închizător senior de meserie, care-i va avea alături pe unul dintre juniorii Clej și Ianc. Fotbalistul ales de „Știli” este Cristian Stegaru, adversar în barajul de promovare cu Bustuchinul, care a mai activat în fotbalul arădean în urmă cu patru sezoane, la Național Sebiș. Astfel, fotbalistul de 24 de ani se desparte după numai o jumătate de an de echipa lui Mihai Dinu, ce a pierdut cu scorul general de 7-0 „duelul” pentru Liga 3-a cu Crișul.

Altfel, toți fotbaliștii care au semnat deja cu Crișul în această vară, exceptându-l pe Pirtea (care încă nu a primit transferul de la Mioveni), pot fi utilizați de Adrian Abrudean în Supercupa României, cu Victoria Zăbrani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button