UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa: „În mod normal ai fi mulţumit cu o victorie în deplasare şi cu acest număr de ocazii, dar eu aş vrea mai mult. Nu-mi convine că vom juca pe sintetic!”





UTA a legat două victorii în meciuri amicale, ambele venite cu formații maghiare. După 1-0 cu Szeged, în Sânnicolau Mic, a venit un 2-1 în deplasarea de la Bekescsaba. Juniorii Copaci și Cubleșan au fost cei care au întors meciul după pauză, mijlocașul lateral venit de la Brăila marcând chiar la ultima fază a partidei.

În ciuda succesului, Ionuț Popa se declară dezamăgit de unele aspecte legate de jocul echipei sale. „Am jucat astăzi al cincilea joc de verificare, pe un teren excelent şi cu o echipă bună de tot. Din păcate, am făcut multe greşeli, golul chiar l-am luat pe o eroare inadmisibilă. Unii jucători au confirmat, alţii, din păcate, nu şi acest lucru mă pune pe gânduri în legătură cu păstrarea lor. Mai aşteptăm să vină unul sau doi jucători, pentru ca în amicalele rămase să pot schiţa o echipă cât mai apropiată de cea pe care vreau să o trimit în teren la prima etapă. Mai căutăm un portar, un jucător de bandă, un mijlocaş ofensiv şi un vârf. Astăzi am folosit ambii mijlocaşi centrali, Tănase şi Oprea, în cuplu cu Enescu. Le-am împărţit timpul aproximativ egal. Echipa nu a strălucit, facem greşeli în propria jumătate, ne creăm puţine ocazii. Pe lângă goluri, am mai avut astăzi două sau trei ocazii mari. În mod normal, aș fi mulţumit cu o victorie în deplasare şi cu acest număr de ocazii, dar eu aş vrea mai mult. Să vedem ce putem face”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Țintarul noului sezon de ligă secundă s-a stabilit astăzi, iar „Mister” a primit ce și-a dorit, și anume o primă etapă în deplasare, deoarece nemulțumirile în legătură cu gazonul de pe „Motorul” continuă. „Indiferent de programare, trebuie să joci şi cu echipele bune şi cu cele considerate mai slabe. Ţinând cont că sunt zece echipe care se bat la promovare, va fi un campionat greu. Nu cred că terenul nostru va fi gata până în prima etapă, să sperăm că cei care se ocupă de gazon o să mă contrazică. Eu sunt în continuare nemulţumit de faptul că la Arad pe terenul central s-a montat sintetic şi pe terenul de antrenament, iarbă. Lucrurile trebuiau să fie altfel, pentru că e foarte greu să joci pe sintetic un campionat întreg. Mie unul nu îmi convine că terenul nostru de joc este sintetic”, a adăugat „Mister”.

Peste mai puțin de 48 de ore, utiștii intră pe teren din nou și tot în deplasare, în „fieful” Sebișului. Naționalul pregătește un nou sezon de Liga 3-a de abia de la începutul săptămâni, așa că diferența de pregătire ar trebui să se concretizeze și pe tabelă.









3 comentarii

  1. Multumim pentru „disectia” din declaratia dvs,dar ce ne spuneti,vedem si noi,nefiind specialisti.
    Pe Bodea nu-l putem condamna pentru greseala facuta.Se intampla si la portari de 5 stele si exemple am tot avut in ultimul timp.Poate ca nici miza jocului si nici concurenta pe post nu il face 100% concentrat…
    Conteaza ca lotul dvs,se contureaza incet,incet.Si din ce cauza spun „lotul dvs”?Pentru ca sunt cativa pe care i-ati dorit personal si altii pe care trebuie sa-i incercati,mai mult sau mai putin incantat de ei…
    Toata lumea vor sa vada doar jucatori de-a gata.Corect!Dar eu vreau sa vad un grup de juniori U21,pentru ca trei trebuie sa fie mereu pe teren si sa fie si variante de a fi inlocuiti,de voie,de nevoie.
    Ce este cu Vadrariu?Ieri avea ruptura musculara si astazi evolueaza?
    Lasati sinteticul!Prietenul dvs,Falca, a deturnat proiectul de gazon tip Manchester…Conteaza ca nu mai mergem la Siria,dar raman la ideea ca nu cei 30 km au fost de vina pentru prestatiile lamentabile si nici terenul impecabil,doar foarte putin mai mic.
    Daca se incearca de acum motive,gen sintetic,nu ne convine una,alta urmarea va fi clara!
    Nu Mister!Acum asta avem,cu asta mergem la razboi,chiar daca putini v-au inteles mesajul subtil….”sa adunam cat mai multe puncte penntru evitarea retrogradarii”!Si adversarii vor juca pe acelasi teren,noi avand avantajul ca ne putem si antrena zilnic acolo!Deci eu vad pana la urma un mic atu fata de ei.
    Mult succes!Si bineanteles,HAI UTA!Stoarceti zerul din ei,sita sa cearna acum,nu in campionat!

    0
    0
  2. Iarasi Giro anti tot…..Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar am vazut recent pe viu Aradul…în vremurile bune aveam mai multe echipe 3 Uta,Strungul,Vagonul.Acest oras a devenit un loc trist,sarac,nu sânt bani pentru sport,corupria si politicul distrug tot si tu faci pe marele filosof…bucura-te ca uta mai respira desi a disparut de mult ….mai multa modestie si ciocul mic ca de cand Popa zice, UTA arata mult mai bine decât înainte(asa saraci cum sântem….)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button