Liga a 3-azTOP ARTICOLE

Curtuiuș, Toma și Lazăr, adversarii divizionarelor terțe arădene! Foștii utiști vor să promoveze cu Reșița în Liga 2-a





Fostul căpitan al „Bătrânei Doamne” și-a ales viitoarea echipă. Deși a avut oferte și din Liga 2-a și de la o sumedenie de formații de Liga 3-a, Marius Curtuiuș a ajuns la CSM Reșița. „Bine ai venit, Marius Curtuiuș! Succes și realizări cât mai multe în tricoul roș-negru!!!”, îi transmit reșițenii noului vârf de atac pe pagina de Facebook a clubului. Aracantul de 28 ani a mai evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Delta Tulcea, CSM Râmnicu Vâlcea, Arieșul Turda, FC Olt Slatina și UTA Arad. În cei trei ani petrecuți la Campioana Provinciei, Curtuiuș a marcat 39 de goluri și a ajuns la 180 de minute de Liga 1, după barajele pierdute cu Voluntari și ACS Poli.

Și unul dintre cei doi juniori care au refuzat să-și prelungească înțelegerea cu UTA în această vară întărește cea mai serioasă contracandidată a formațiilor arădene de Liga 3-a. Dorin Toma, care nu mai avea contract nici cu Atletico Arad, a semnat până în vara anului următor cu CSM Reșița, echipă antrenată de fostul „secund” al lui Ionuț Popa la ACS Poli, Tavi Benga.

Fotbalistul de 19 ani a evoluat sporadic pentru „Bătrâna Doamnă” în liga secundă, reușind – totuși – să înscrie un gol, în eșecul 2-3 cu Ripensia Timișoara. Probabil, Toma va fi coleg în Valea Domanului cu Denis Lazăr, fotbalist de bandă dreaptă care nu face parte din planurile primei echipe a „roș-albilor” și va fi împrumutat în „roșu-negru”. După modelul Costin și Copaci, fotbaliști care s-au întors la UTA de la Reșița schimbați în bine, Toma și Lazăr ar putea fi un câștig pentru Campioana Provinciei la anul.

CSM Reșița e una dintre pretendentele la promovarea în liga secundă, transferându-l în această vară și pe Dragoș Săulescu, golgheterul celor de la Național Sebiș.

Un comentariu

  1. Un articol slab documentat si mai slab calitativ!Acesti jucatori,nu au mai dorit prelungirea contractului cu UTA,in afara de Scurtuius,pe faras!Nu le-au convenit conditiile de contract pe 3 ani de zile,doreau doar pe un an!La Resita,cu Dobre,un fel de Sechelariu,Padureanu,Pinalty se reuseste….pe un an!
    In momentul cand contractul este expirat,nu mai pui tu UTA conditii!Liberi ca pasarea cerului!I-ai refuzat,crezand ca le dai bani de Mall,sau de o shaorma la colt de strada.
    Nu se mai pune problema de a reveni la UTA!Toma nu a plecat la Resita imprumut!Nu mai este nici al UTA-ei si nici al lui Atletico!Este pe un an al Resitei!Vom plange dupa el!
    Pa si La Revedere!Costin si Copaci au fost imprumutati contractual,stiind ca matca UTA este a lor!
    Ce prostii scrieti pe aici,ca posibile castiguri pentru UTA,anul viitor?Toma nu mai are nici o legatura cu UTA,eventual daca ar merge pe la comisii!Pa si pusi!La buna vedere…nu revedere..Un altul pierdut!
    Lasa,lasa,mergem noi acasa,ca ne imbucura Costea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button