UTA Arad

Falcă o invită pe Lipova pe „Motorul”, pe 28 iulie: „Am dori ca meciul de prezentare al UTA-ei să se joace în nocturnă”





După lungi bătălii ce au durat un an și jumătate, gazonul sintetic de pe arena „Motorul” începe să prindă contur. Odată montat tot „covorul”, în două zile s-a finalizat și „operațiunea” liniilor de marcaj, astfel că se poate trece la umplerea terenului cu nisip și granulele de cauciuc. Doar că mașina specială pentru împrăștierea nisipului încă nu a ajuns la Arad, așa că muncitorii au pus mâna pe….lopeți. Dar, optimismul e la cote ridicate.

Prezent la arena din Aradul Nou, primarul Gheorghe Falcă vorbește cu subiect și predicat despre inaugurarea noii arene peste exact o săptămână, pe 28 iulie. „Noi am prefigurat să încheiem toată lucrarea înainte de data de 1 august, în așa fel încât meciul lor (n.a. al utiștilor) de prezentare să se poată realiza aici, pe un stadion de 3800 de locuri, cu posibilitatea de a-i mări capacitatea în zona suporterilor. Am dori, de asemenea, să fie și în nocturnă, dar asta depinde și de ce vor ei (n.a. cei de la UTA)”, a declarat edilul pentru colegii de la TV Arad, admițând – totodată – că nocturna aprinsă pentru prima oară vinerea trecută e destinată doar antrenamentelor sau partidelor de pregătire și nicidecum celor oficiale.

Așadar, indirect, Falcă le face o invitație celor de la Șoimii Lipova pentru a disputa confruntarea amicală cu echipa emblemă a Aradului sâmbătă seara, pe sinteticul de pe „Motorul”, la care – însă – mai este destul de lucru.

În schimb, trebuie să recunoaștem că Primăria s-a mișcat repede când a venit vorba despre remodelarea vestiarului echipei UTA. La cererea expresă a lui Ionuț Popa acesta a devenit mai încăpător odată cu desființarea unuia dintre pereții despărțitori. Și totul nu a durat nu mai mult de 4 zile.

FOTO: captură TV Arad









20 comentarii

  1. Am inteles ca conducerea nu vrea sa joace pe nocturna ca nu e adegvata ca luminozitate. Adevarat domnule primar?

    0
    0
    1. @adymax,instalatia si asa nu poate fi omologata,astfel ca in timpul campionatului,conducerea sa poata cere disputarea partidelor de „acasa”,in nocturna,asa ca ar ramane ca meciul cu Lipova sa se desfasoare dupa lasarea serii,doar pentru placerea spectatorilor.
      Daca ai observat,cu mici exceptii,UTA isi joaca meciurile de verificare,la ore in care vor fi si in campionat,pentru acomodare.
      Tuturor ne-ar place sa intram pe „noul” Motorul pe nocturna,asa…de frumusete…..
      Nu ma pricep,dar nu inteleg din ce cauza nu s-a facut un mic efort,pentru o instalatie omologabila pe criterii minime…si asa din banii nostri,ai contribuabililor,s-a realizat cea existenta acum.
      Oricum,daca stiu bine,urmeaza asemenea „nocturne” si pe Banatul din Sannicolau,dar si pe ICRTI.

      0
      0
  2. Apropo’s: apare si Falca Imperator,la locul faptei,atunci cand se apropie o inaugurare,sau taiere de „pamblica”!
    Nu ar strica sa mai dea cate o raita si la lucrarile de pe F.N…….

    0
    0
  3. @Darthept,esti unul dintre cei care pricepi fenomenul UTA,uneori satirizam,alteori ne facem griji…”pe nocturna,in nocturna,sub nocturna”,limba Romana este foarte variabila,citesti esenta?Dupa lasarea serii…e mai bine bine?
    Almanahuri,almanahe…cataloguri,cataloage?Nu facem acum apologia gramaticala,nici macar ai celora care scriu agramat!Intelegem ce vrea fiecare sa scrie!Ideea in sine.
    Prea multe influente au fost de-a lungul istoriei,asupra limbii.Latine,geto-dacice,slavone,turcesti,austro-maghiare….
    Cand s-a nascut UTA,iti garantez ca prea putini aradeni,citadini,localnici ar fi spus HAI UTA!
    Poate ca Hayra….Ma rog,chestie de interpretare!Oricum si in orice consideratie,mai ca as putea sa-ti garantez ca Baronul Francisc Neuman,nu ar fi permis acest haos!
    Si ca un post scriptum,marele manager general venit,Costea,ne-a anuntat public ca sa uitam de sponsorii atrasi de catre el,s-au sucit!Nu pentru cei 25.000 Euro pe care i-ar fi obtinut garantat lunar sau doriti 60.000….Nu!Parol,ar fi spus Caragiale!Nu mai primeste nimic!Dar isi doreste ca Meszar sa reuseasca in continuare..si eventual sponsorii locali!
    Pai domnule Costea…in acest caz,nu mai vad rolul dvs…si banii cheltuiti cu dvs pentru deplasari,cazari….si dume ieftine….Facem vre-o cheta ca sa va platim biletul spre casa,sau tot pe banii UTA-ei?
    Totusi..ce rol ati mai avea pe aici in cele din urma?Jucatorii dvs sunt niste glume triste,rebuturi,doar cei doriti de catre Ionut Popa,mai misca ceva…..care ar mai ramane…dupa triere…
    Domnule Costea,eu spun sa aveti o minima demnitate si sa intelegeti ca Ileana Cosanzeana nu a fost violata de catre Fat Frumos!Nu s-a lasat!
    Drum bun d-le Costea!Se spune ca nu-i bai ca nu ma poti ajuta,dar macar nu ma incurca!Pa!Inca un mocofan,trecut prin ospitalitatea si credulitatea aradeana!

    0
    0
    1. Nu-i bai d-le Costea(Spada), mai trageți niște episoade la iubire intrzisă ( mai există emisiunea?😂) și a-ți rezolvat cu banii😂, nu-i stres ….până in douăzeci douăzeci vorba ilustrei Dăncilă , poate faceți rost de douăzeci de mii .

      0
      0
    2. Giro, iar esti incordat. Faceam misto de nocturna montata, care ma indoiesc ca lumineaza destul pt. meci chiar si doar amical.

      0
      0
      1. Da@Darthept,nu sunt incordat,dar ma iau dracii cand vad batjocura din jurul UTA-ei!Nici nu mai conteaza cine si din ce cauza…..Imi sare tandara si capacul de pe oala sub presiune!
        Nu am fost si nu sunt un neaparat sustinator al lui Ionut Popa(din cauza episoadelor trecute,fata de UTA),stie sa pozeze in erou,dar pentru ca sunt obiectiv si nu partinitor,trebuie sa ma vad nevoit sa recunosc ca daca nu venea el,o „sfecleam” rau de tot!Raman la ideea ca nu conteaza cate puncte a facut UTA si de pe ce loc a preluat-o si pe cat a terminat!Boi trebuie sa fim sa nu recunoastem ca maretul obiectiv fiind realizat,s-au mai potlogarit niste meciuri ulterior..asta este!
        La fel de adevarat ca unii,considerati jucatori de baza,au fost tentati de o valiza mai mare….fara a sti conducerea sau Mister!Cand asemenea varianta este impartita intre mai mult de 2 persoane,se rasufla in cele din urma…nu mai este un secret!
        Asa ca au fost pusi pe liber,incepand cu Rosca,inger si demon!
        Dar totul a pornit prin faptul ca jucatorii erau neplatiti,automat vulnerabili!
        Braila si Pandurii,au blocat toate pariurile in retur,la final,fiind mai mereu excluse de la mize,culminand cu egalul de 1:1,in ultima etapa intre ele,strigator la ceruri!Nu am pariat in viata mea,nici macar 1 Leu,dar nu trebuie sa fi mare Nostradamus….
        Inca nu stiu ce vrea sa ne dovedeasca Ionut Popa,(sau ce orgolii vrea sa ne arate),dar ce face,face bine!Inginer de santier,antrenor,CTC-ist de jucatori,din start nedorind cate un Petris,etc!La experienta sa,in 2-3 antrenamente vede un potential.Nu il pacalesc impresarii samsari sau clovnul acesta de Costea..care mananca bine si se distreaza pe banii UTA-ei!Pe langa faptul ca nu mai are investitorii de minim 25.000 Euroi/lunar,garantati,ne anunta ca merge tot pe pusculita micilor sponsori aradeni!Domnule Costea…va intreb din nou!Ce rol aveti acum la UTA?
        Si sa ma scuze Sportarad,Lucian,Calin,mai nou si un Bogdan M,nu incerc sa fac reclama mascata,dar cu o Pizza unsuroasa,gretoasa,o firma de paza,o alta de instalatii termice ambele doua din urma, din drag de fotbal,CMCA,carora trebuie sa le multumim enorm, nu se vor putea plati cheltuielile!Degeaba se mai vor jucatori….cu ce ii platesti?

        0
        0
  4. Dupa 18 luni e pe cale sa se termine ceva ce putea fi terminat cu 1 an mai repede. Iar Domnul Primar apare si prezinta acest cava ca pe o mare realizare, ca pe o mare vctorie. Asta inseamna sa fii un Primar adevarat😂😂😂.

    0
    0
  5. Granulele de cauciuc cauzeaza cancer! Un studiu din SUA a urmarit multe echipe si mai ales portarii sunt expusi riscului. Mai multi portari au decedat din aceasta cauza si vorbim despre jucatoare (pt ca in SUA mai ales fetele joc fotbal) de aprox 20 de ani! Gazonul sintetic e foarte rau, imi pare rau, dar cu asta nu se promoveaza sportul si juniorii si copii nostri mai bine stau departe de ea

    0
    0
    1. Pana a muri de cancer din cauza granulelor de cauciuc , mori de n-spe mii de ori mai repede din cauza poluarii , mancarii , stresului …etc, asa ca sa nu fim mai catolici ca papa

      0
      0
    2. Afirmatia poate fi reala, insa pentru UTA , pina trec 20 de ani…mai trece ..apa pe Mures. Sa fie asta cea mai grava problema,..la UTA ! Cit despre nocturna ea a fost facuta – se pare- pentru agape, ( tip Festivalul berii, Zilele Aradului, etc ), nu pentru sportPoate investeste un privat , veva bani sa aduca nocturna asta , la un mini necesar..si pentru fotbal. Cine stie ? Dar e greu de crezut.

      0
      0
  6. 4000 locurix40 euro abonamentul=160000 euro.
    Bani care ar ajunge cat de cat.
    Acum cum le vindem? Pai ar putea conducerea „lor” sa l ia pe dragutul primar pe la o plimbare prin zona industriala si la le „bage” pe acolo. Firmele la randul lor le pot da premii angajatilor.
    O idee…buna-rea,nu stiu.
    Fiecare firma daca ar cumpara 3-400 nu xred ca ar fi o avere.

    0
    0
    1. Pai si ce legatura are ce am scris eu cu raspunsul dvs?
      Ma intereseaza UTA, nu creditul lui codru.

      0
      0
  7. Nocturnă e LED de 100 de lucși cea de pe FN e tip clasic dar de 1400 de lucși. A montato Elba pe contractul de întreținere a iluminatului în Arad.
    Dacă tot va fi schimbată cu LED ar trebui mutată instalația de pe FN cu tot cu stâlpi pe Gloria să spunem și atunci s-ar pune în valoare și pista de atletism. Iar pe FN reflectoarele să fie montate pe acoperiș.
    Din documentație modernizarea nocturnei pe FN e estimată la un cost de 6,5 milioane lei cred ca la aceași suma ar putea fi montată pe acoperiș și cea veche mutată și instalată pe Gloria sau altă bază.

    0
    0
  8. Bună ideea celui care a comentat mai sus, cu propunerea pt multinaționale de a achiziționa abonamente, în locul celor de la conducerea utei as dărui prin licee măcar 100de abonamente cu locuri în jurul galeriei, că arată jalnic galeria aia de 18 persoane! Cumva trebuie readusa lumea la stadion, ne tot lăudăm cu palmaresul, dar avem medie de 300 de spectatori!

    0
    0
    1. Din păcate ai dreptate referitor la galerie, care e formată dintr-o mână de oameni acasă, iar in deplasare lipsește cu desăvârșire. Și nu ar strica nici un magazin online cu materiale cu însemnele clubului, pentru că sunt mulți cum remarca un timișorean care merg la ,,război” la Timișoara, și nu au o eșarfă sau un fular! In comparație se vede și pe filmările de pe YouTube in galeria lui poli nu vezi unul care sa nu sine tricou , eșarfă , șapcă alb-violeta! Apropo de culori, sper că in meciurile oficiale nu vom juca in albastru!! Mi-ar plăcea să văd UTA cu tricouri cu dungi verticale alb-rosu, in acele echipamente am avut cele mai mari rezultate!

      0
      0
    2. Rezultatele bune duc lumea la stadion…cu cateva exceptii gen Ploiesti.
      Daca, Craiova nu termina pe 3 credeti ca erau 18000/meci?
      Dinamo cand a terminat pe 3 …tot asa, era full…anul asta in play out abia veneau 300 de spectatori si la ei.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button